fbpx

Kismama fotózás Budapesten

Minden itt kezdődik.

Veled és születendő gyermekeddel folytatódik.

Szénás dóra - Lifestyle fotós

Egy nő életében ez egy csodálatos időszak, kismama fotózásra fel!

Van valami hihetetlenül különleges az anya és születendő gyermeke közötti kötelékben. Az idő, az a bizonyos 9 hónap. Ennek az időszaknak minden érzését és érzelmét igyekszem megragadni egy ilyen fotózás alkalmával.

SZERETEM

 megörökíteni ezt a túlcsorduló örömöt, művészien és kreatívan, hogy gyönyörű kismama fotók készülhessenek. Amelyek megmutatják a közted és a babád közti szeretetet, reményt és várakozást.
Ezek a képek lesznek az első igazi közös emlékeitek. 

5 kihagyhatatlan ok a kismama fotózásra! Olvasd el, miért ajánlom!

Számtalan olyan, volt kismama ismerősöm van, aki nem örökítette meg ezt az egyedülálló 9 hónapon át tartó időszakot. Telefonos fotók vannak csak, de olyan nincs, amire szívesen néznének akár minden egyes nap. Ugye te nem akarsz így járni?

KISMAMA FOTÓZÁS BUDAPESTEN

5 olyan okot, indokot és tanácsot olvashatsz a blogban, amelyek téged is arra sarkallanak majd, hogy ne hagyd ki ezen időszak profi fotós által megörökített pillanatait! Tudj meg minden részletet, tájékozódj és keress bizalommal bármilyen kérdés esetén!

HOGYAN ZAJLIK?

Csak olyan képek készülnek, amelyeken tényleg önmagad vagy! Mindent megbeszélünk, mi az amit szeretnél és mi az amit én tudok nyújtani Számodra. A fotózást, mint egy önfeledt élményt tudnám a legjobban definiálni, ami egy-másfél órás időtartamos megörökítési folyamatot rejt magában.

A legalkalmasabb napszakban, a délelőtti órákban javaslom a fotózást. Ez a őszi-téli időszakban a 10-12 óra közötti, a tavaszi-nyári időszakban egy kicsit tágabb, 10-17 órai időszakot jelenti. Tudom, ez egy kis bonyodalommal járhat, esetlegesen szabit kell neked vagy párodnak kivennie. De hidd el, hogy megéri! Sokkal több lehetőségünk lesz, szebb, világosabb és élettel telibb kismama fotókat készíteni. Természetesen, ha ezt nem tudjuk kivitelezni, akkor más megoldásom is van…

…Tavaszi-nyári időszakban a kültéri fotózást részesítem előnyben, hisz nincsen olyan természetes fény amit ne imádnék! Ilyenkor leginkább a késő délutáni/esti órák biztosítják a legszebb fényeket nekünk, így ebben az idősávban kell gondolkodnunk! 🙂 Így szabi sem kell, s az idő is kellemesebb!

Foglalás menete - Mikor legyen a kismama fotózás?

Az ideális idő a kismama fotózás megvalósítására a 30-34 hét közötti időszak. Ebben a pár hétben gömbölyödik ki igazán a pocak. Hogy minél látványosabb legyen, ezekben a hetekben kell, hogy fotózzunk. Ehhez az szükséges, hogy minimum a fotózás előtt 3 héttel egyeztessünk és beszéljük át a részleteket, illetve válasszunk egy mindannyiunknak megfelelő időpontot. 

A stúdió lefoglalását is ekkor intézem, így ezzel nem kell foglalkoznod. A sikeres foglaláshoz továbbá még az is szükséges, hogy a választott csomag 50%-a kiegyenlítésre kerüljön. Erre azért van szükség, hogy megbizonyosodhassak arról, hogy a megbeszélt helyen és időpontban számíthatok Rád!

Ápolt megjelenés a fotózáson

Gyakran érkezik hozzám a kérdés: Mivel készüljek?

A válaszom roppant egyszerű! Éppen ugyan úgy és ugyan annyira készülj, mintha bálba mennél! 🙂

Légy kirobbanó formában! Légy ápolt és kipihent, ragyogj! Figyelj a hajad, a kéz és lábkörmeid szépségére is, hiszen könnyen előfordulhat, hogy ezek is látszanak majd (közelről) a fotókon. Fontos a hidratáltság is, így azt tanácsolom, hogy a fotózást megelőző 1 hétben különösen figyelj a vízfogyasztásodra, így szép és egységes lesz a bőröd. Végül pedig azt ajánlom, hogy ne a fotózás előtt kezd el tesztelni a legújabb kozmetikumokat, nehogy valami baj legyen. Szeretném azt is megemlíteni, hogy ide tartozik a megfelelő fehérnemű választása is, amely lehet akár több szett is.

Mivel készülhetsz előre?

Ki áll a Dóra Film mögött?

Dóri vagyok. Vállalkozó, szabadúszó fotós és egy olyan tetőtől-talpig NŐ,
aki rendíthetetlenül optimista! 🙂

Mindig mosolygok a kamera mögött.. Néha azért sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Ki áll a Dóra Film mögött?

Dóri vagyok. Vállalkozó, szabadúszó fotós és egy olyan tetőtől-talpig NŐ,
aki rendíthetetlenül optimista! 🙂

Mindig mosolygok a kamera mögött.. Néha azért sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Elérhetőségek

A hét minden napján kereshetsz az alábbi útvonalakon.

Írj emailt még ma vagy nyomj a telefonszámomra és
máris élőben beszélgethetünk!

NE AGGÓDJ! Nem vagy egyedül! Csodás kismama vagy és én azon dolgozom, hogy a legjobbat hozzuk ki belőletek! 🙂

Tudom… benned is ezer kérdés fordulhat meg az egész folyamattal kapcsolatosan.. mi lesz.. hogy lesz.. kismamaként hogyan készülj. Hideg vagy meleg lesz a teremben és még sorolhatnám a milliónyi kérdést. Hidd el, nőként pontosan tudom, hogy mi fordul meg egy nő fejében, amikor fotózásra adja a fejét. De nekem nem kell aggódnod, ugyanis mindent elmondok neked részletesen!

A fotózás időtartama alatt (és persze azon is túl) számíthatsz rám. Igyekszem mindenben a segítségedre lenni és törekszem arra, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk ki belőled! 🙂

Ez azt jelenti, hogy amint kapacitásom és időm engedi, már készítem is a képeket, hogy mihamarabb átadhassam Nektek! Ez az idő a fotózástól számított maximum 2 hét.

A fotózás előtt és után is, bármikor tudunk egyeztetni a részeltekkel kapcsolatosan. Telefonon azonnal, e-mailben pedig 24 órán belül reagálok minden megkeresésre.

Kismama Fotózás Galéria

Néhány kedves kismami és apuka babaváró fotózásáról szedtem össze ide néhány betekintő fotót,
hogy lássátok, milyen hangulatai lehetnek a kismama fotózásoknak. 🙂

Dórit kértük fel, hogy örökítse meg nekünk,amikor már hárman,de mégis ketten vagyunk!❤👣💙 Nem csalódtunk.....legjobb döntés volt! Pozitív személyiségével nagyban hozzájárult,hogy jó hangulatban....fesztelenül....sok nevetéssel teljen a fotózás!Imádtuk azt az 1 órát....🙏🥰 Fantasztikusan megragadta azokat a pillanatokat, amelyek évek múlásával is csodás emlékek lesznek!🙏🥰 Köszönjük Dóri, nagyon hálásak vagyunk Neked! Csak így tovább, kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak örökítsd meg a családdá válás csodás pillanatait, csakúgy mint nekünk!!!!❤👣💙
KIsfalusi Alexandra
Irodavezető

KISMAMA FOTÓZÁS ÁRAK ÉS CSOMAGOK

MINI CSOMAG

55.000 Ft

Legjobb ár!

PREMIUM CSOMAG

75.000 Ft

Legnépszerűbb!

FULL EXTRA CSOMAG

105.000 Ft

Mindent bele!

2 fotózás 1 csomagban

EXTRÁK

Felkeltettem érdeklődésed?

Üzenj nekem még ma és egyeztessünk időpontot fotózásra! 🙂

Esküvői & lifestyle fotós

budapesti fotozas

Leggyakrabban ismételt kérdések és válaszok. Esküvői kisokos & GY.I.K

Összegyűjtöttem a leggyakrabban előforduló kérdéseket és válaszokat egy csokorba, hogy ne kelljen tovább keresgélned!

kismama fotózás témakör

Az ideális idő a kismama fotózás megvalósítására a 30-34 hét közötti időszak. Ebben a pár hétben gömbölyödik ki igazán a pocak, így, hogy minél látványosabb legyen, ezekben a hetekben kell, hogy fotózzunk. 

Nyugodtan küldj olyan kismama fotókat, amelyek tetszenek neked. Hozz magaddal minden apró kiegészítőt (cipőcske, ultrahangfelvétel, ruha, játék). Bizonyosodj meg arról, hogy a párod is eltud jönni a fotózásra (vagy legalább a végére). Készülhetsz további kiegészítőkkel, itt most magadra gondolj (fülbevaló, nyaklánc). Olyan ruhákat (maximum 3) válassz magadnak, amelyek kiemelik a pocakodat. Párodnak olyan ruhákat válogass össze, amik passzolnak, harmonizálnak a tieiddel.

Szinte bárhol lehet. Gyönyörű képek készíthetőek egy ízlésesen berendezett stúdióban, meghitt pillanatokat tudunk teremteni a saját otthonokban vagy akár szabadtéren is fotózhatunk, mondjuk egy szép őszi, erdős környezetben.

A fotózások zöme Budapesten történik, de szívesen merészkedem messzebbre is! 🙂

A váradósság időszaka telis-tele van hullámvölgyekkel. Egyszer fent, másszor pedig lent. Úgyhogy teljesen megértem, hogy sokat gondolkozol ezen.. Legyen-e vagy ne legyen? Úgy gondolom, hogy egy profi fotós társaságában egy igazi élménnyel gazdagodhatsz. Illetve, nem utolsó sorban, életed egy olyan szakaszát örökítheted meg, amelyre sok-sok év múlva is szívesen nézel majd vissza. Szóval szerintem NE hagyd ki! 🙂

Természetesen igen! 🙂

Jelen lehet az egész fotózás időtartama alatt,így akár többször is betudjuk vonni a fotózásba.

Vagy, elég, hogyha a fotózás utolsó felére érkezik meg, így akkor fogjuk a közös képeket elkészíteni. 🙂

Blog

Cikkek, hírek, érdekességek, amelyek Téged is érdekelhetnek!

ÍRD MEG

Várandóságod hányadik hetében jársz?

5.000 Ft kedvezményben részesülsz!