fbpx

Jegyes fotózás az ELTE Füvészkertben – betekintő fotós szemmel

jegyes fotózás, szerelmes pár, természet, ELTE Füvészkert, Budapest, romantikus, páros fotózás

Októberben voltunk Évivel és Attilával az ELTE Füvészkertben jegyes fotókat készíteni. Esküvőjük előtt egészen pontosan 12 nappal tudtunk időpontot egyeztetni erre az alkalomra, így igazán „last minute” fotózás volt az övék. Én általában azt szoktam javasolni, hogy az esküvőt megelőző 1-2 hónapban már legyen meg a fotózás anyaga, tehát, hogy minimum 2 hónappal előtte fotózzunk. Ugyanis, még bele kell kalkulálni azt is, hogy a jegyes fotózás képeire 2-3 hetes kidolgozási és átadási határidőt szoktam mondani, amit rendszerint ki is használok. Pláne nyáron, amikor is ezerrel tombol az esküvőszezon. Na de náluk valahogy elrohant az idő, így még éppen az esküvőjük előtt megtudtuk valósítani a jegyes sorozatuk elkészítésesét!

Jegyes, páros fotózás az ELTE Füvészkertben:

Nagy volt az örömünk, mikor megláttuk, hogy csodás napsütést fogtunk ki, így még éppen átmelegítettek minket a nap sugarai. Ezért, a fotók is egy picit melegebb árnyalatot kaptak, hogy illeszkedjen a meleg napsütéses színekhez.

Külön öröm volt számomra az, hogy 2 szettel is készültek, így egy mini átöltözéssel egy lazább és egy elegánsabb szettben is tudtunk alkotni a fotózáson. Nagyon passzoltak szerintem a helyszínhez, hiszen remek ízléssel lettek a szettek kiválogatva. Az ELTE Füvészkertben mind az elegáns mind a kicsit lazább vonal megállta a helyét! 🙂 Szeretem, hogyha hoztok magatokkal akár több szettet vagy akár inkább valamilyen kiegészítőt, amivel még jobban feldobhatjuk a fotózást. Nyáron ilyen kiegészítők lehetnek pl.: Üveg bor vagy rosé 2 pohárral, vagy akár egy piknik kosár/csomag pokróccal, esetleg napszemüvegek. Ősszel, télen és tavasszal tökéletes kellékek lehetnek a pokrócok, sálak, sapkák, kalapok, vagy egy váltás kabát is.


A jegyes fotózás azon kívül, hogy egy remek ismerkedési lehetőség is, hogy még jobban megismerhessük egymást, egy remek alkalom gyakorlásra is. A jegyes fotózás során ugyanis kb. 1-2 órát együtt töltünk majd, felfedezzük a választott helyszínt, kötetlenül beszélgetünk, és persze fotózunk is! Számomra nagyon fontos az, hogy Ti jól érezzétek itt magatokat! Igyekszem a lehető legnagyobb teret biztosítani a feloldódásra, a kreativitásra, mindamellett, hogy én folyamatosan instruállak és segítelek benneteket abban, hogy a lehető legjobb szerelmes fotókat készítsük el rólatok.

Ha esküvői fotóst kerestek, akkor szerintem nagyon fontos az, hogy valóban passzoljatok egymáshoz. Hogy mire is gondolok itt? Arra, hogy egy alapvető szimpátiának és kémiának meg kell, hogy legyen ahhoz, hogy az együttműködés sikeres és akár gyümölcsöző legyen a későbbiekben is (pl.: kismama vagy családi fotózás esetében is) Továbbá, rendkívül fontosnak tartom azt is kiemelni, hogy abban is egyeznie kell az elképzeléseteknek a fotóssal, hogy ki mennyire és hogyan instruál benneteket. Számomra tényleg kiemelkedően meghatározóak ezek a pontok és igyekszem ezekről sokat és sokszor kommunikálni is. Tehát egy fotós választásnál szerintem ne csak az alapján válasszatok, hogy milyen képeket készít, hanem próbáljatok meg a kamerája mögé is bekukkantani egy kicsit (webes felületén vagy social média oldalain). Mindezt azért, hogy megláthassátok, hogy valóban mennyire passzoltok hozzá, és hogy ő mennyire passzol hozzátok! 🙂 Hiszen, az esküvői fotós egész nap ott lesz veletek!

Évikékkel is ebben a szellemben dolgoztunk együtt, velük ősszel fedeztük fel az ELTE Füvészkertben lakozó lehetőségeket, és azt kell mondjam, hogy ebben az évszakban is pompás teret biztosítottak a növények. Kialakított kis ösvények, fák ameddig csak a szem ellát, pálmaház és sok-sok érdekes zöldség vett minket körbe. Én imádom a természetet és a természetes fényeket, így ez egy igazi felüdülés volt számomra! Nos, beszéljenek helyettem a fotók, fogadjátok őket szeretettel!

Helyszín: ELTE Füvészkert Budapest

Végül, de nem utolsó sorban engedd meg, hogy megköszönjem, hogy elolvastad a blogomat!


Amennyiben tetszettek az ajánlásaim kérlek, oszd meg másokkal is!

Hogyha fotózást szeretnél, de még nem találtad meg a tökéletes esküvő fotóst, úgy keress bizalommal!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents