fbpx
Previous slide
Next slide

Páros / jegyes fotózás

Budapesten és egész magyarországon

Készen állsz arra, hogy megörökítsük szerelmetek pillanatait? Ha még csak tervezgetitek a közös jövőt vagy ha már jegyben jártok, akkor is szuper különleges élményben részetek!

Az én célom az, hogy adjak. Ne „csak” fényképeket, hanem élményt is. Hiszem, hogy mindenkiről lehet szép fotót készíteni. A szerelemes emberekről pedig pláne! Hiszen 2 méterrel a föld felett járunk, amikor érezzük, hogy szererünk és viszont szeretnek minket. Kreatív fotózásban lesz részetek, ahol nem kell mást tennetek, mint érezni. Jól érezni magatokat és egymást.  A többit pedig nyugodtan bízzátok rám, én végig segítelek majd bennetek!

Add ajándékba szerelmednek Eljegyzésre Születésnapra Valentin-napra Vagy csak úgy...

Különleges alkalom? Születésnap? Valentin nap, netán eljegyzés? Vagy más megörökítésre váró esemény közeleg? Évfordulótok lesz vagy csak simán meglepnéd valamivel kedvesed? Szeretnél erre az időszakra mindig visszaemlékezni? Mindehhez egy profi fotósra lenne szükséged? Meglepetést okoznál kedvesednek, de tanácstalan vagy? Adj élményt, valami olyat, ami holnap megismételhetetlen lesz, adj örök emléket!

Jegyes fotózás/páros fotózás
Budapesten

szénás dóra esküvői & lifestyle fotós

Mi a páros / jegyes fotózás menete?

A legfontosabb, hogy mielőbb foglalj időpontot. Közösen keresünk egy olyan időpontot, amikor nektek és nekem is alkalmas. A legjobb egy délutáni, akár naplementébe hajló napot egyeztetnünk a páros fotózás megvalósítására. Ehhez csak a foglalást kell, hogy intézd! 🙂

Ha már jegyben jártok, akkor a jegyes fotózás egy tökéletes alkalom lesz egy kis gyakorlásra a Nagy Nap előtt, így semmiképpen se hagyjátok ki!

A sikeres foglaláshoz szükséges, hogy a választott csomag 50%-a kiegyenlítésre kerüljön. Erre azért van szükség, hogy megbizonyosodhassak arról, hogy a megbeszélt helyen és időpontban számíthatok Rátok!

Egy ilyen fotózás nagyon jó hangulatban telik, egyszerűen imádom az egészet. Beszélgetős, könnyed 1 vagy 2 órára kell számítanotok. Persze, mindeközben igyekszem a lehető legőszintébb és legszebb közös pillanataitokat az örökké valóságnak konzerválni.

Uraim! Amennyiben még nincsen tervben egy karikagyűrű, még nem kérted meg kedvesed kezét, akkor is hozd el őt egy páros fotózásra. Hidd el, hogy nem fogjátok megbánni!

szénás dóra esküvői & lifestyle fotós

Hogyan készülj?

Egy jegyes vagy páros fotózás alkalmával nincsen stressz. Teljes nyugalom és lazaság van. Persze tudom, hogy egy nagy fényképezőgép közelsége nem feltétlenül jelent mindannyitoknak teljes megnyugvást. Ám én mindent megteszek azért, hogy ne érezzétek magatokat feszengősen! 🙂

Nagy előkészületet nem igényel a páros / jegyes fotózás. Gyakorlatilag úgy kell készüljetek majd, mintha csak randizni mennétek! Egy csinos egybe ruha, akár egy magassarkú, esetleg egy menő felső vagy laza ing.

Fontos szempont lehet, hogy a szép megjelenés mellett a kényelem is. A páros fotózás során sokat sétálunk majd, esetleg le vagy fel kell valahova állnotok/ülnötök. Így erre is érdemes figyelni! 🙂

Mint minden fotózásnál, itt is fontos az ápolt és igényes megjelenés.

Ügyeljetek a kezek és a lábak ápoltságára, a tökéletes frizura és a jól elkészített smink se maradjon le! Lehetőség szerint NE a fotózást megelőző napokban próbáld ki a legújabb kozmetikumokat, amik nem kívánt eredményeket hozhatnak… Évszaktól függetlenül az év szinte bármely napján mehetünk fotózni.

szénás dóra esküvői & lifestyle fotós

Milyen ruhát vegyetek fel?

Mivel egy páros vagy jegyes fotózás alkalmával lehetőség van akár a többszöri átöltözésre is, így akár több szett ruhával is készülhettek.

Én azt ajánlom, hogy a szettek harmonizáljanak egymással. Ez azt jelenti, hogy színekben és anyagokban hasonló összetételű ruhákkal készüljetek.

Vannak olyan színek amelyeket kifejezetten NEM ajánlok: fekete, mert ez sötétíti a kép hangulatát, illetve a nagyon harsány színek, (lila, magenta, rózsaszín, piros, citromsárga, narancssárga, királykék, zöld és egyéb nagyon erős színek) mert ezek teljesen elvonják a figyelmet a képen szereplőkről.

Bőségesen akadnak viszont olyan színek, amik mindig mindenkihez passzolnak: barna és a különböző föld színek, szürke, farmer, terracotta, rozsdabarna, mustársárga, bordó, olivazöld, khekizöld, fehér.

Kerüljétek az „egyenruhás” vagy „összeöltözős” vagy „iker” lehetőségeket, mert ezek már kimentek a divatból, sajnos… vagy nem sajnos… de így van! Szintén kerüljétek kérlek a feliratos vagy nagyon mintás ruhákat.

szénás dóra esküvői & lifestyle fotós

Hol fotózzunk?

Olyan helyszínt érdemes választani, amihez valamiért kötődtök. Ez lehet a megismerkedésetek helyszíne, a kedvenc randizós környéketek vagy akár egy olyan táj, ahova gyakran mentek kirándulni. A lényeg az, hogy szeressétek valamiért. 🙂 Így maga a páros fotózás élmény valóban különleges hely, színes gondolatban felidézhetitek minden közös kis sztoritokat!

Ha semmilyen ötletetek sincsen, akkor sem kell aggódni!

Ötleteim tárháza végtelen. Sok csodás hely található Budapest határain belül és kívül is. Attól is függ, hogy ti mit szeretnétek, mindenféle elképzelésre találunk ötletet! Városi vagy inkább természet közeli helyen kattintsuk el a fotókat?

Magyarország telis-tele van szebbnél-szebb helyekkel. Nem csak Budapesten belüli helyszínek gondolkozhattok, amikor a jegyes fotózás helyszínén gondolkoztok. Bátran engedjétek szabaddá a fantáziátok, pattanjunk autóba és már indulhatunk is. Merjetek egyediek lenni! 🙂

Romantikus, szerelmes és kreatív.

jegyes fotózás / páros fotózás galéria

Úgy gondolom, hogy a részletekben rejlik az egész. Nincs ez másképp a jegyes fotózás során sem. Fontosnak tartom, hogy ne „csak” kamerába nézős fotók készüljenek, hanem olyanok is, amin valóban saját magatok, önmagatok vagytok. Célom, hogy az apró részletektől kezdve egészen az igazi és őszinte nagy, nevetős, összebújós, puszis és szerelmes pillanatokig mindent lefotózzak rólatok a páros fotózás során.

Hiszek abban, hogy a boldog emberek szép emberek és egy mosoly megváltoztathatja a világot! Úgyhogy hajrá! A fotózás során megtapasztaljátok majd, hogy a mosoly tényleg ragadós! Nem viccelek… komolyan van egy szuper varázserőm amivel mindenki arcára mosolyt tudok csalni!

Én személy szerint gyakorlatilag mindig mosolygok. Alapból életvidám vagyok, pláne úgy, hogy imádom a munkám. Szeretek fotós lenni. Szeretem, hogy azzal foglalkozom, amit teljes szívemből szeretek csinálni. Valahogy így vélekedem a szerelem és az élettel kapcsolatos témakörökben is. A mosoly ereje sok mindenre képes és ez nem egy közhely vagy klisé. A hasonló hasonlót vonz magához. 

A szerelem és a párkapcsolatok is így működnek. Biztosan te is sok sztorit hallottál már, ami úgy indult, hogy „egy mosollyal kezdődött minden…” Az én sztorim is pont ilyen. A mosolyunk az első pillanattól kezdve még a mai napig tart, így teljes magabiztossággal és végtelen boldogsággal tölt el, hogy egy remek párkapcsolatból meríthetek erőt és lendületet minden egyes nap, s minden egyes fotózás előtt.

Ki áll a Dóra Film mögött?

Dóri vagyok. Vállalkozó, szabadúszó fotós és egy olyan tetőtől-talpig NŐ,
aki rendíthetetlenül optimista! 🙂

Mindig mosolygok a kamera mögött.. Néha azért sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Dóra Film Szénás Dóri vagyok

Ki áll a Dóra Film mögött?

Dóri vagyok. Vállalkozó, szabadúszó fotós és egy olyan tetőtől-talpig NŐ,
aki rendíthetetlenül optimista! 🙂

Mindig mosolygok a kamera mögött.. Néha azért sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Elérhetőségek

A hét minden napján kereshetsz az alábbi útvonalakon.

Írj emailt még ma vagy nyomj a telefonszámomra és
máris élőben beszélgethetünk!

Mire számíthatsz?

gyorsaság

Az elkészült képeket 2 héten belül kidolgozom és át is adom Nektek! Munkámra garanciát vállalok és a teljesség igényeben készítem őket!

precizitás

Több éves szakmai tapasztalattal, számtalan páros, jegyes, esküvői és egyéb fotózással a hátam mögött érkezem majd hozzátok is! 

egyediség

Bármilyen egyedi ötlettel előrukkolhattok! Imádom a kreatív, egyedi fotókat! Meséljétek el ti, a megvalósítást pedig bízzátok rám!

csúcsminőség

A 21. század legmodernebb, tükör nélküli SONY kamerákkal dolgozom. 61 MegaPixel, tökélestes és tűéles képek, csúcskategóriás színvonal!

Biztonsági mentéssel

Nincs fontosabb számomra a jó hangulatnál és a pozitív kisugárzásnál. Igyekszem a lehető legkellemesebb légkört kialakítani Veletek!

Valamint magammal!

A fotókat online tárhelyen fogjátok megkapni, amelyet csak mi hárman fogunk látni. Innen könnyeden letölthetitek a teljes sorozatot!

Dórival vágtunk bele a közös fotózásba és így bepillantást nyerhettünk profi munkásságába. 😊 Szuper képek születtek a fotózás alatt. ♥ Már az első találkozásnál nagyon szimpatikus volt mindkettőnknek, mosolygós, vidám leányzó, pozitív kisugárzással. A fotózás alatt nagyon kedves, segítőkész, közvetlen és barátságos volt velünk, ami feloldotta a bennünk lévő feszültséget. A fotózás vidáman, jó hangulatban telt. A képek nagyon jól sikerültek. Mesebeli romantikus, idilli képeken láthattuk magunkat viszont. Csak ajánlani tudom Dórit mindenkinek! 😊
LAKATOS-NAGY RENÁTA
ISKOLAI TANÁR

Fotózás ajándékba

Ajándékozz igazi élményt!

Nem tudsz már mit kitalálni? Unod a megszokott ajándékokat? Lepd meg szerelmed, családtagod vagy barátod egy valóban különleges impulzussal! Hidd el, sokkal nagyobb öröm lesz egy ilyen ajándékot adni és kapni is, mint egy átlagos, sokszor látott bögrét vagy párnát.

Dobd fel szürke hétköznapokat és ajándékozz fotózást vagy add egy különleges esemény különleges ajándékának a fotózás élményét!

Születésnap, eljegyzés, évforduló, Valentin-nap, karácsony… Csak néhány példa arra, hogy mennyi ünnepi eseményt tudsz feldobni!

Páros fotózás árak és csomagok

Avagy, mit kapsz a pénzedért cserébe?

MINI CSOMAG

55.000 Ft

PREMIUM CSOMAG

75.000 Ft

EXTRÁK

Írj nekem!

Esküvői & lifestyle fotós

Felkeltettem érdeklődésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatot és én 24 órán belül jelentkezem!

Leggyakrabban ismételt kérdések és válaszok. Esküvői kisokos & GY.I.K

Összegyűjtöttem a leggyakrabban előforduló kérdéseket és válaszokat egy csokorba, hogy ne kelljen tovább keresgélned!

Páros / jegyes fotózás témakör

Évszaktól függően, ám az év szinte az bármely napján mehetünk fotózni. Persze, fontos, hogy időben foglaljatok, nehogy lemaradjatok életetek pillanatairól! A következőkben olvashatsz a foglalás menetéről is.

Írj, hívj vagy üzenj nekem az elérhetőségeim egyikén. A legfontosabb, hogy egy olyan, mindenkinek megfelelő időpontot találjunk, amikor a lehető legszebb fények mellett tudunk fotózni.

A sikeres foglaláshoz szükséges még az is, hogy az időpont egyeztetése után, a választott csomag 50%-a kiegyenlítésre kerüljön. Erre azért van szükség, hogy megbizonyosodhassak arról, hogy a megbeszélt helyen és időpontban számíthatok Rátok!

Nagy előkészületet nem igényel a fotózás. Gyakorlatilag úgy készüljetek majd, mintha csak randizni mennétek! Egy csinos egybe ruha, akár egy magassarkú, esetleg egy menő felső vagy laza ing. 🙂

Fontos szempont lehet, hogy a szép megjelenés mellett a kényelem is. A páros fotózás során sokat sétálunk majd, esetleg le vagy fel kell valahova állnotok/ülnötök. Így erre is érdemes figyelni! 

Célszerű olyan helyszínt választani, amihez kötődtök. Így még személyesebb lehet a sorozat ami készül rólatok. Ha nincs ilyen közös hely, akkor se aggódjatok, KATTINTS IDE és mutatok pár tuti helyet, ahova mehetünk! 🙂

Azért, mert:

  • a közös életetek egy olyan szakaszát örökíthetjük így meg, amire idősebb korotokban is szívesen tekintetek majd vissza.
  • egy szuper alkalom arra, hogy egy új helyzetben is megismerjétek magatokat és egymást.
  • ajándékba is adhatod, szülinapra, Valentin napra vagy akár eljegyzésre is!
  • egy tökéletes gyakorlás lehet egy esküvői fotózás előtt!

A válasz természetesen IGEN! 🙂
Az ország teljes területében gondolkozhattok a páros fotózás helyszínét illetően. Sőt még a határainkon túl is vállalok fotózást! Amennyiben nem tudunk egy autóval utazni, úgy plusz utazási költséget számítok azonban fel, ami Budapesten kívül 100 Ft/km.

A menete igazából teljesen szabad. Nem feltétlenül van előre megtervezve, hacsak nem ragaszkodtok valamihez. Sétálunk, beszélgetünk, esetleg egy kávézót vagy sütizőt is útba ejthetünk és ott is készíthetünk romantikus képeket.

Az a célom, hogy Ti kellemesen érezzétek magatokat, így igyekszem titeket olyannak meghagyni amilyenek valóban vagytok. Segítek majd tanácsokkal, ötleteket adok a pózoláshoz, ám ezt olyan mértékben teszem, amennyire igénylitek. 🙂

Akkor most már mindent tudsz! 🙂 Mikor indulunk fotózni?

ÉLETRE SZÓLÓ PILLANATOK, itt a tökéletes ajándék

Mindig mosolygok a kamera mögött.. és néha sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Nincs ötleted, hogy mit ajándékozz párodnak születésnapjára? Unod már a sablonos dolgokat? Most adj olyan  élményt, amire minden szülinapon emlékezni fog!

Eljegyzésre készülsz vagy már jegyben jártok? Mindegy, hogy hova vagy melyik csoportba tartoztok. Egy jegyes vagy  fotózás éppen ezt az időszakot hivatott megörökíteni! Ne hagyjátok ki!

Garantáltan teli találat! Ennél romantikusabb ajándékot elképzelni sem tudnék! Zárd örök képkockákba szerelmetek. Lepd meg kedvesed egy klassz fotósorozattal!

Blog

Cikkek, hírek, érdekességek, amelyek Téged is érdekelhetnek!

Dóra Film Szénás Dóri vagyok
Fotózás
Szénás Dóri

Új weboldal! Indulás!

Sokat gondolkoztam, hogy belevágjak-e. Elindítsak-e valami újat, valami olyat, ami 100%-ban az enyém. Egy új weboldal, mindig ott motoszkált a fejemben, mindig álmodoztam róla… Aztán

Tovább olvasom »