fbpx

A legszebb jegyes és páros fotózás helyszínek – Budapesten és Magyarországon

Egy fotózás bárki életében nagy dolog. A legtrendibb és a legmodernebb forma ma már a fotózás az önkifejezésre. Gondolom te is a legszebbik énedet szeretnéd visszalátni a jegyes vagy páros fotózás alkalmával. Ennek megvalósításához egy fotóson és a páron kívül egy jó időjárásra és a legszebb helyszínre van szükség csupán. 🙂 Nagyon fontosnak tartom ezeket a pillanatokat megörökíteni, hiszen egy olyan időszak örökíthető meg ilyenkor, amit egy életen át emlegetni fogtok. A képek elkészüléséhez kiemelkedően fontos az, hogy a legszebb helyszínt találjuk meg. Magyarország ezernyi csodát tartogat számunkra, de Budapesten is szép számmal akadnak varázslatos helyszínek, ahova bármelyik pillanatban szívesen elindulnék! Mindenekelőtt összeszedtem pár gondolatot arról, hogy miért készítsünk jegyes / páros fotókat!

Miért jó a páros / jegyes fotózás?

  • Egy új, eddig ismeretlen közös élmény – A legtöbb embernek nem megszokott a kamera előtt pózolnia vagy egyszerűen csak jól éreznie magát. Lehet, hogy te is éppen egy ilyen ember vagy. Nem mindennapi az, hogy a pároddal közösen, egy profi fotóssal képek készüljenek rólad / rólatok. Ezzel nincs is semmi baj, ne aggódj! 🙂
    Ez a fotózás egy olyan új élmény lehet ez neked és kedvesednek, ami egy picit kizökkent benneteket a szürke hétköznapokból. Akár jegyben jártok, akár (még) nem, a páros fotózás egy olyan közös élmény, amit nehéz lesz űberelni…
  • Ismerkedés az esküvői fotóssal – Ha esküvőtök előtt álltok, akkor azt javaslom, hogy a választott esküvői fotósotokat kérjétek fel egy jegyes fotózásra. Hogy miért? Azért, mert lehet, hogy a kiválasztás során megnéztétek a weboldalát, beszélgettetek vele, megismertétek a referenciáit, szerződést kötöttetek – (Miért fontos a szerződéskötés? cikkemben erről tovább olvashatsz) – ám még mindig nem fotózott le titeket. A puding próbája az evés. Még jobban megismerkedhettek vele, ha ő készíti rólatok a fotókat. Beleláthattok egy fotózás menetébe és nem elhanyagolható szempont az sem, hogy saját magatokat visszaláthatjátok az elkészült fotókon.
  • Gyakorlás a Nagy Napra – Ahogyan már fentebb is írtam, nem mindennapi esemény egy fotózás. Így egy ilyen alkalmon szuperül megtanulható az, hogy melyik profilod a fotogénebb, milyen pozíciók és beállítások előnyösek neked és párodnak, illetve az is, hogy hogyan viselkedj természetesen egy kamera jelenlétében. Hidd el, ez tökéletes gyakorlás lesz, így az esküvői Nagy Napon már nem lesz idegen sem a fotós, sem az élmény. Hihetetlenül sokat tud javítani egy ilyen fotózás a közös együttműködés sikerességén és a fényképek milyenségén.
  • A képek kreatív felhasználása – Az itt elkészült fotók nem csak nektek okoznak majd örömöt, de családotok és barátaitok számára is nagy jelentőségű pillanatok lesznek. Ajándékba is adhatjátok a kedvenc fotóitokat, például előhívatva és egy szép keretbe helyezve. Vagy, van egy ennél is jobb tippem! 😉
    A jegyes fotózás során elkészített fotókat felhasználhatjuk az online meghívótokban. Hogy mi is ez és miért választják egyre többen ezt a modern és korszerű invitálást? Az Online Meghívó oldalamon tájékozódhatsz!

Ha Te is szeretnél páros, jegyes vagy romantikus fotózást, akkor…

Hiszem, hogy a nem a helyszín határozza meg a jegyes és páros fotózás képeit. Sokkal inkább a fotóson múlik a fotózás nagyszerűsége. Egy igazán profi fotós képes meglátni a szépet, a kreatív szögeket, azt a bizonyos pluszt egy nem túl szép helyszínben is. Talán ebben különböznek a fotósok a leginkább. Nagyon fontos a háttér, a helyszín a fotókon, de nem a legfontosabb. A legfontosabbak ugyanis a rajta szereplők, tehát te és a szerelmed. Az igazán kiemelkedő fotózás helyszín olyannak kell lennie, mit a habnak a tortán. Egy sima, hétköznapi budapesti utcán is lehet remek fotókat készíteni, ám, hogyha egy picivel többre vágytok, akkor mindenképpen a következő helyszíneket ajánlom:

A legszebb páros és jegyes fotózás helyszínek Budapesten és Pest megyében:

Biztos vagyok abban, hogy Magyarország fővárosának, Budapestnek vannak a legszebb helyszínei, a legváltozatosabb terei és a legjobb ötleteket adó részei. A helyszín nagyban meghatározza az elkészülő fényképek hangulatát. Ez azért van, mert a háttérben nem mindegy, hogy mi áll. A fotóknak egy olyan különleges látványelemét biztosítja a szép háttér, amellyel a „sima” képekből a „WÁÓ” kategóriába ugorhatunk.

Sorrentó Sziklák – Budakeszi
Főkúti parkerdő – Páty
Homokbuckák – Fót
Zsíros hegy – Budajenő
Nagy-Szénás hegycsúcs
Lovasudvar – BP
Somlyó hegytető – Fót
A képhez tartozó alt jellemző üres; elte-fuveszkert-jegyes-paros-fotozas.jpg a fájlnév
Elte Fűvészkert – BP
Kőhegy – Budaörs
4-es metró megállói – BP
Teve szikla – Pilisborosjenő
Várkert Bazár – BP

Legszebb páros és jegyes fotózás helyszínek Magyarországon:

Budapest határait elhagyva, Magyarország csodálatosabbnál csodálatosabb helyszíneire kalandozhatunk el. Ezek megközelítése egy fokkal nehezebb lesz, hiszen biztosan autóba kell ülnünk. A fotózás időtartama is hosszabbra nyúlik majd, hiszen ezek a helyszínek Budapesttől messze vannak. A látvány, a környezet és az élmény viszont, kárpótol majd minden erőfeszítésért. Ha olyan jegyes vagy páros fotókat szeretnétek készíttetni, amik biztosan nem jönnek veled szembe más párnál, akkor ide menjünk fotózni:

Folly arborétum – Badacsony
Lillafüred – Miskolc
Boldogkőváralja – Borsod
Flóra pihenő – Pécs
Szentendre
Lombkorona tanösvény – Pannonhalma
Rudabánya tó – Miskolc
Bauxit park – Gánt
Bokodi tó – Bokod
Selim barlang – Tatabánya
Öreg tó – Tata
Levendulás – Tihany
Tehát!
Ha eljegyzés után vagytok vagy még éppen előtte és szeretnétek egy szuper fotózást Budapest vagy Magyarország egy mesés pontján, akkor a fentebb megjelenített helyszíneket ajánlom szeretettel figyelmetekbe!

A fenti helyszínek mindegyik tökéletesnek minősül, hogyha páros vagy jegyes fotózásról van szó. Női fotósként a összes helyszínt imádom, bízom benne, hogy megtaláljátok köztük a számotokra tetszőt! Persze, ezek csak ötletek. Én nagyon szeretek olyan helyszíneken fotózni a párjaimmal, ahova valamilyen élmény köti őket. Egy randi, az első csók, lánykérés.. Akkor lesznek valóban személyesek és igaziak a fotók, hogyha már eleve érzelmeket köttök az adott helyszínhez. Ha nincsen ilyen, akkor sincsen semmi baj, hiszen éppen ilyen esetekre készítettem ezt a cikket, hogy lehessen válogatni a különleges helyszínek között. 🙂

Amennyiben tetszettek az ötletek és szeretnél egy fotózást a szerelmeddel, akkor kérj még ma ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatot ITT!

//A blogban szereplő képek forrás megjelölései: Origo, Szállás.hu, Szeretlek Magyarország, Travelo, Zoom, Csodálatos Budapest, We Love Budapest, Csodálatos Magyarország, Trekhunt, Bama, Világutazó, Femina, Minden Ami Eger, Kőhegy, Székesfehérvár, Siófok.hu, Győr, Természetjáró, Nomad //

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents