fbpx

ESKÜVŐI CINEMATOGRÁFIA

A megismételhetetlen 

pillanatok filmes verziója

ESKÜVŐI CINEMATOGRÁFIA

A megismételhetetlen 

pillanatok filmes verziója

Ki áll a Dóra Film mögött?

Dóri vagyok. Vállalkozó, szabadúszó fotós és egy olyan tetőtől-talpig NŐ,
aki rendíthetetlenül optimista! 🙂

Mindig mosolygok a kamera mögött.. Néha azért sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Dóra Film Szénás Dóri vagyok

Ki áll a Dóra Film mögött?

Dóri vagyok. Vállalkozó, szabadúszó fotós és egy olyan tetőtől-talpig NŐ,
aki rendíthetetlenül optimista! 🙂

Mindig mosolygok a kamera mögött.. Néha azért sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Elérhetőségek

A hét minden napján kereshetsz az alábbi útvonalakon.

Írj emailt még ma vagy nyomj a telefonszámomra és
máris élőben beszélgethetünk!

Sokatmondó számok

Sok-sok időt és energiát fektetünk abba, hogy a leírt szavaink és mondataink értékesek és igazán hatásosak legyenek. Ám, amik még a szavaknál is többet jelentenek azok a számok. Íme tehát néhány példa erre:

0

Boldog ügyfél

0

Átadott projekt

+ 0

Utómunkával töltött óra

0

Elfogyasztott kávé

0

Elhasznál gép

Eredeti Esküvői Videó

Az a film, amely igaz rád és az esküvő napjára, számomra a legfontosabb. Azt szeretném, hogy a nagy napon jóleső érzés járjon át, hogy élvezz minden pillanatot. Esküvői videód a személyes stílusodhoz és szerelmi történetedhez igazodik majd.

ESKÜVŐI VIDEÓ CINEMATOGRÁFIA

Látványos

Célom, hogy gazdag, érzelmek által vezérelt történetmesélés és a lenyűgöző filmes hatások tökéletes egyensúlyban legyenek. Filmjeim egyedi tervezésűek! Ám a látványhoz Ti is kelletek! Lehetek én bármennyire ügyes, ha nem vagytok szerves részei a forgatásnak!

Magával ragadó

Fő szellemiségem az, hogy olyan esküvői videókat hozzak létre, amelyek minden alkalommal egyediek és érzelmileg vonzóak. Az esküvői filmek tükrözik azokat az embereket, akik rajta szerepelnek. Hangulat, érzelmek kimutatása, történtek át és megélése.

Érzelmes

Ahhoz, hogy kapcsolatba kerülhessünk egy esküvői videó megrendelőjével és nézőivel, ahhoz foglalkoznunk kell az érzelmekkel. Fontosnak tartom, hogy közel kerüljünk egymáshoz. Így tudok valóban ott lenni a pillanatban, úgy, mintha ott sem lennék. 

Szerelmes

Az esküvők filmezésének, a jó történetnek megtervezésének nem mindennapi megközelítését alkalmazom. Mielőtt kinyitnám a táskáim, már tudom, hogy mit és hogyan szeretnék visszalátni otthon, a szerkesztés közben az adott napról. 

Végtelen

Fontos számomra, hogy olyan esküvői videók és filmeket készítsek, amelyek az elkövetkező években is visszhangot fognak majd kelteni Benned és családodban. Van egy bölcs mondás, miszerint:
„A minőség soha nem megy ki a divatból.”

Éld át újra és újra életed valaha volt legszebb napját!

Olyan esküvői videóról álmodozol, ami valóban rólatok szól? 

Ne kergesd tovább az álmaid!

Hogyan lehet neked is ilyen esküvői videód?

Mivel készülünk az esküvői videózásra?

01 - SONY kamerákkal
Ezek a ma ismert legjobb videó és képalkotó eszközök. Akár 4K-s (UHD) felbontással való rögzítést is tudnak gépeim, cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek, melyek segítségével moziba videók készülnek.
02 - Biztonsági mentéssel
A biztonsági mentés az egyik legfontosabb folyamat, mely segítségével megvédhetjük adatainkat. A biztonsági mentések segítségével könnyedén helyreállíthatjuk az adatainkat. Ezek 1 évig is megőrzésre kerülnek.
03 - Pontossággal
PRECIZITÁSOM nem csak abban nyilvánul meg, hogy mindig mindenhol ott vagyok időben, hanem a vágási stílusomban is.. Az igazi filmkészítés maga a vágás, ugyanis a vágóasztalon dől el, hogy mi az a filmben, ami középszerű, és mi az, ami már igazi művészet.
04 - Magammal
TERMÉSZETESEN MAGAMAT SEM FELEJTEM OTTHON. A folyamatos fejlődés mellet igyekszem mindig valami újjal szolgálni, ötletekkel hozzájárulni a napotokhoz, hogy esküvőtök filmje egyedi legyen. Ehhez persze szükség van a Ti elképzeléseitekre is, melyet minden esetben maximálisan szem előtt tartok.
Previous slide
Next slide

Esküvői videós árak/csomagok

MINI CSOMAG

DELUXE CSOMAG

FULL EXTRA CSOMAG

Választható extra szolgáltatások

Népszerű esküvői videós kiegészítők

Az évek során rengeteg választható extra dologgal bővítettem a szolgáltatásomat amiket az alábbiakban láthatsz. Garantálom, hogy bármelyiket is választod esküvődre, nyert ügyed lesz, ugyanis egytől-egyig tökéletesek. Esküvői fotózósként szeretettel ajánlom tehát a választott csomag mellé ezeket!

Valami olyat keresel ami feldobja az esküvőd hangulatát? Jó helyen jársz! 🙂

 • Csekkold a weboldalt és rendeld meg még ma!
  www.time2selfie.hu
 • Amennyiben erre a kuponkódra hivatkozol úgy 50% kedvezménnyel veheted igénybe a selfie tükröt!
  FOTÓSDÓRI50

Egyedi látványt szeretnél a nyitótáncodhoz? Imádni fogod a felhőkön való táncolás élményét!

 • Teljes körű kivitelezéssel tudod megrendelni innen:
  www.latvanyosnyitotanc.hu
 • Lenyűgöző fotókat fognak készülni az első táncotokról!

Felejtsd el a hagyományos meghívókat és hívd meg vendégeidet az esküvődre a mai legmodernebb módon!

 • 17+1 okom van arra, hogy ezt a meghívót válaszd!
  Kattints ide: ONLINE MEGHÍVÓ
 • Egy oldalon minden fontos információ az esküvőről, fotók rólatok.

Vedd FEL a kapcsolatot!

Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatot!

Leggyakrabban ismételt kérdések és válaszok. Esküvői kisokos & GY.I.K

Összegyűjtöttem a leggyakrabban előforduló kérdéseket és válaszokat egy csokorba, hogy ne kelljen tovább keresgélned!

Esküvő Videózás témakör

Nem, nem szükséges! Én azért vagyok, hogy mindent menedzseljek! 🙂 Csak TI kelletek aznap. Amennyire csak lehet, igyekezzetek nyugodtan indítani a napot, a többit pedig bízzátok rám! A legtöbbet talán azzal segítetek, hogy a reggeli készülődéshez összekészítetek minden olyan kelléket ami aznap rajtatok és veletek lesz. Pl.: nyakkendő, parfüm, fülbevaló & nyaklánc, cipők, stb… Így, amikor én megérkezem, akkor már el is tudom kezdeni a munkát ezen kellékek segítségével.

Általában 2 hónapon belül szoktam átadni a teljes esküvői anyagot. Ám, ha ezt Ti soknak találjátok, akkor kérhetitek tőlem az elsőbbségi kidolgozást. Ezzel az idő megfelezhető, tehát az esküvőtöktől számított 3 héten belül megkaptok minden képet. Előzzetek be mindenkit! 😉

Sokszor kapom meg ezt a kérdést. A mai világban már abszolút elfogadott ez. Szeretek egy esküvői forgatagot egyedül megörökíteni… Így nincsen másod, vagy harmadkolléga aki folyamatosan belelógna az én látószögembe, illetve így sokkal személyesebb és intimebb kapcsolatot tudok kialakítani Veletek. Ismerj meg még jobban!

Megjelenésemre mindig nagyon ügyelek. Fontos számomra a megjelenés, pláne egy olyan napon, amikor mindenki tudja, hogy az az egy nap élete NAGY NAPJA. Öltözékem elegáns, mégis kényelmes, hogy az esküvői fotózás során felmerülő akadályokat gördülékenyen vehessem.

Szezon elején még viszonylag gyorsan tudok haladni az anyagok átadásával, de ahogyan megyünk előre az időben és egyre több és több esküvőn veszek részt, úgy torlódnak fel az átadandó képek előttem. Az elsőbbségi kidolgozásban viszont garantálom azt, hogy 2 hét belül a csomagban foglalt feltételeket teljesítem. Úgyhogy, én arra bátorítalak benneteket, hogy kérjétek, előzzetek be mindenkit, biztosítsátok be a helyeteket! 🙂

ITT OLVASHATSZ TOVÁBB!

Az online meghívó gyakorlatilag egy link. Ezt a linket éppen olyan nemes egyszerűséggel megtudod osztani a barátaiddal és ismerőseiddel, mint akár egy finom süti receptet. A következő 3 “b” betűs szó talán a legjobban jellemzi a működését. Bárkinek, bármikor, bárhová. 🙂
IDE KATTINTVA TOVÁBB OLVASHATSZ!

Természetesen igen. Egy esküvő egyszeri és megismételhetetlen. Aki ennek a súlyával tisztában van, az egy felelősségteljes ember. És aki felelősségteljes, annak alapvető az, hogy minden megállapodásról írásos dokumentumot készítsen. Ez véd egyébként benneteket is, illetve engem is.
Miért fontos a szerződés?

A fizetés a szerződésben rögzített módon zajlik. Ez a fizetési mód lehet készpénzes vagy átutalásos. Minden esetben számlát állítok ki, így nem érhet meglepetés egy ellenőrzés során sem. A fizetendő összeg a választott csomag & extra lehetőségek árának az 50%-a, amelyet a szerződéskötéskor kell megfizetni.  

Igen. Az ország teljes területén, sőt még a határainkon túl is vállalok esküvői videózást és filmkészítést. Kezdetben csak Budapesten és környékén dolgoztam, ám hamar rájöttem, hogy az igény sokkal nagyobb az ország más területein is. Így járom Magyarország szebbnél-szebb térségeit.

Hogy bírom? Úgy, hogy egyszerűen imádom amit csinálok! 🙂
A munkám a hobbim, a hobbim a munkám. Mivel a hétköznapjaim zömét a négy fal között töltöm egyedül, egy sötét szobában (ezek a körülmények szükségesek a sikeres utómunkához) így alig várom a hétvégéket! 

Videós Szolgáltatások

A legromantikusabb videó típus. Az érzelmek valódi megjelenítéséhez professzionális SONY kamerákat használok, amelyek 120 fps-ben rögzítik a legszebb pillanatokat. Ennek a beállításnak köszönhetően rengeteg lassítást tudok használni, így fokozva a romantikus hatást.

Romantikus

Hogyan lehetne jellemezni egy rendezvényt? Nekem az első szó ami az eszembe jut ezzel kapcsolatosan az az, hogy P Ö R G Ő S. Itt aztán tényleg minden fontos pillanatot rögzíteni kell, majd mindent bele is kell komponálni az elkészülendő highlights videóba.

Pörgős

Esküvőtöket szervezitek? Elmesélnétek a vendégeiteknek a találkozásotok storyát? Nem kell más hozzá, mint Ti (talán egy finom kis bor?) & egy szép helyszín. A többi már csak rajtatok múlik. Mesélni kell, elképzelni, felidézni, beleszeretni. és egy picit ábrándozni.

Élettel teli