fbpx

Új weboldal! Indulás!

Dóra Film Szénás Dóri vagyok

Sokat gondolkoztam, hogy belevágjak-e. Elindítsak-e valami újat, valami olyat, ami 100%-ban az enyém. Egy új weboldal, mindig ott motoszkált a fejemben, mindig álmodoztam róla… Aztán persze, mindig valami éppen közbejött, ami fontosabb volt és így elvitte a fókuszt az én kis projektemről…
Végül nem hagytam tovább sodródni az álmomat és 2021 év elején ez az álom valósággá kezdett el válni.

A régi weboldalam egyébként ez: www.dfproduction.hu
Ezt az oldalt az én kedvesem, Csollák Ferenc hozta létre, aki egyébként weboldal készítéssel és fejlesztésekkel foglalkozik, oly sok más mellett. Ha csekkolod ezt az oldalt, akkor talán számodra is érthető lesz az, hogy miért szerettem volna egy új weboldalt. A stílusa nem lett valami csajos, na! 😀 Ez teljesen érthető, hiszen egy tetőtől-talpig pasiról beszélünk…

Persze, a rajta szereplő tartalmak, a technikai kivitelezés és a háttérmunka az 10 pontos és a mai napig szuperül működő, nagyon erős oldalt épített nekem Feri. Ám pont ezért, mert ő csinálta, én abszolút nem éreztem a magaménak.

Kivitelezés

2021 év elején nagy fába vágtuk mi ketten a fejszénket. Egy weboldal készítő tanfolyamba kezdtünk bele, hogy elfoglaljuk magunkat a covid miatt eléggé egysíkúság vált napjainkban. Akkor még nem is sejtettem, hogy mennyire megszeretem ezt a dolgot… 🙂

Több, mint 3 hónapon keresztül néztünk végig több száz órányi oktató videót, miközben napról napra fejlesztettem és építgettem ezt az oldalamat. Az alap kiindulópont egy WordPress volt, a weboldal építő motor pedig az Elementor Pro. Nos, egy biztos! Sosem gondoltam volna, hogy én ilyenekhez egy picit is érteni fogok..

Megszámlálhatatlan átalvatlan éjszaka, rengeteg gép előtt ülős nap és #kitudja hány csésze kávé. DE! Minden fáradozást megért számomra az, hogy ma elmondhatom, hogy egy olyan weboldal tulajdonosa vagyok, ami nemcsak hogy az enyém, de az elejétől a végig én készítettem.

A célom

az volt, hogy egy olyan komplex oldalt építsek fel, ami valóban én vagyok. Legyen csajos, de ne túl csajos. Közérthető legyen, de ne szakszerűtlen. Legyen roppant egyszerű a használata, de közben legyen profi. Ezen elvek mellett csinosítottam napról-napra az én kis saját weboldalamat.

Volt egy másik célom is. Az, hogy minden szolgáltatási területemet feltüntessem a weboldalon. Ugye alapvetően esküvői fotózás és videózás a fő profilom, vagyis eddig csak az volt. 2021-re viszont bővíteni szerettem volna. Mindig is szerettem volna nem csak, az esküvőn (és az ezt megelőző jegyes fotózáson) jelen lenni egy pár életében, hanem az utána következő éveikben is nyomon kísérni az életüket. Ezért megérett bennem az új weboldal gondolata, ami nem csak gondolat maradt. Megvalósítottam, így már kismama, baba és családi pillanatok megörökítése miatt is kereshetsz.

Helyet kapott még…

többek közt egy ételfotózásos aloldal is. Hogy miért? Mert több éven keresztül ez is egy hatalmas szerelem volt az életemben. Nem csak emberekkel, de ételekkel is imádok kísérletezni. Ez a szenvedély nőtte ki magát akkorára, hogy néhány, igen neves étteremmel is volt szerencsém együtt dolgozni.

A rendezvény videózást is megemlíteném itt, hiszen nem ebben is aktívan kiveszem a részem. Lehet kisebb, pár tucat részvevős vagy akár több ezer embert odacsalogatós rendezvény is, igyekszem a lehető legmodernebb formában bemutatni őket.

Van még több irány is, ami még egy picit várat magára, de remélem, hogy hamarosan arról is beszámolhatok majd! 🙂

Azt gondolom, a széleskörű szolgáltatás palettámmal egyedülálló módon lehetek részese az élet sok részének.

Szeretem

a munkám. S Z E R E T E K minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe. A napok, hetek, hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek el a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan. A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek…

A fotózás mindig is nagy hatással volt rám, de úgy érzem, hogy ez az új weboldal most megadja nekem azt a várva várt szabadság érzést, amire mindig is vágytam.

Motivációim…

  • szeretném megmutatni, hogy mennyi mindennel foglalkozom
  • szívesen készítek blogokat a fotózás és videózás témaköreiben
  • személyes márkaépítésem egyik pillérét szeretném erősíteni
  • karrierem hasznos cikkekkel és blogokkal támogassam
  • lelkesen tanulok új dolgokat, amiket szívesen meg is osztok
  • oldalam által szeretnék még több embert megismeri és
  • szeretnék még több vizuális anyagot készíteni az élet legfontosabb pillanatairól

Köszönöm,

hogy elolvastad ennek a vadi új weboldalamnak a rövidke háttér sztoriját. Köszönöm azt is, hogy itt vagy, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaim iránt.

Ha tetszik amit látsz, akkor kérj ajánlatot még ma vagy vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén.

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents