fbpx

Mikor készítsünk kismama fotókat – avagy kismama fotózás, de mégis mikor?

Nem vagy biztos abban, hogy mikor készíttess kismama fotókat magadról és gömbölyödő pocakodról? Ebben a blog bejegyzésben belemerülök a folyamatba és a részletekbe, hogy magabiztosan és kényelmesen érezd magadat, amikor lefoglalod a kismama fotózást!

Varázslatos élmény megtudni, hogy gyermeket vársz és figyelni, ahogy a tested változik, ahogy a babád a szíved alatt napról-napra növekszik. Ahogy a pocakod egyre nagyobb lesz, úgy növekszik az izgalom is, amelyet a határidő közeledtével érzel majd. Hamarabb üdvözlöd majd a nagyvilágban a kicsi babád, mint gondolnád! Hihetetlen, milyen hamar elrepülnek a hetek… Kis ruhákat veszel, berendezed a gyerekszobát és bepakolod a kórházi táskát. Egy pillanat alatt az egész életed erről a kisemberről fog szólni! 🙂

Nos, nem lenne klassz egy fotósorozatot készíteni, amikor ebben a különleges állapotodban vagy? Egy picit reflektorfényben lenni, mielőtt az életed 360 fokos fordulatot venne? Pontosan ezt teheted meg, ha profira bízod a kismama fotózást!

A kismama fotózás nagyszerű módja annak, hogy dokumentáld az anyaság felé vezető utadat. Megörökítheted történetedet, tapasztalataidat és azt, hogy hol tartsz most. Kismama fotóidon keresztül megmutathatod, milyen különleges a tested és milyen csodára is képes.

Ennél is fontosabb az, hogy ezek a fotók az életed egy olyan különleges pillanatát örökítik meg, lehetővé téve azt az élményt, hogy visszatekints majd évek múltán rájuk és újra érezed majd azt, amit éppen most érzel!

Bizony, ezek a fotók nem csak a mostani pillanatban lesznek értékesek. Nem csak a mának készülnek, hanem sokkal inkább 5-10-20 évvel későbbi, majdani énednek és családodnak. Itt és ebben tudok neked segíteni. Megörökítem mindezt! Évek óta fotózom olyan nőket, akik leendő anyukák lesznek, és nagyon szeretem nézni, ahogy ragyognak és kiteljesednek a fényképezőgépem előtt az anyaság ezen szakaszában. Segítek kiválasztani a tökéletes helyszínt, abban is segítségedre leszek, hogy mit viselj és mely napszakban fotózzunk.

Nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni a kismama fotózásodra!

http://www.dorafilm.hu/kismama-fotozas

Nem tudod, mikorra ütemezd a fotózást?

Hadd segítsek! Íme néhány tipp, hogyan válaszd ki a megfelelő időpontot a pocaklakóval közös fotózásodra!

Mikor érdemes kismama fotókat készíteni? Mindig azt mondom, hogy a legjobb idő a kismama képekhez az az idő, amikor jól érzed magadat!
A legtöbb esetben ez a terhesség 7. vagy 8. hónapjában, a 30 – 36. hét között van. Ezekben a hetekben a hasad kezd igazán szép és kerek lenni. A harmadik trimeszter kezdete tökéletes alkalom egy kismama fotózásra. Ha úgy döntenél, hogy mihamarabbra időzítenéd a fényképezést, akkor azt kell figyelembe venned, hogy a pocakod mekkora, illetve azt, hogy azzal a mérettel te elégedett vagy-e. Hidd el, itt igenis számít a méret! 😉 Amennyiben, esetleg úgy döntenél, hogy a fotózást halogatod, az utolsó pillanatra vagy a határidő végére hagyod, akkor azt tapasztalhatod, hogy kényelmetlenül és fáradtan érzed magad. Arra is ügyelni kell ilyenkor, hogy a babák néha váratlanul korán érkeznek…

Voltak már ügyfeleim, akik lemaradtak a terhességük megörökítéséről, mivel a babájuk néhány héttel korábban érkezett a tervezettnél, ezért úgy gondolom, hogy amit tehetsz az az, hogy időben tervezel!

Nem minden terhesség egyforma, így elég nehéz ezt általánosítani, de ha mégis meg kellene határozni, akkor én a 7. vagy 8. hónap környékére szervezném, ebben az időszakban általánosságban elmondható, hogy jól szokott működni a fotózkodás! 🙂

Mivel azonban minden nő és a terhesség más és más, előfordulhat, hogy ez nálad nem éppen így alakul majd. A kismama fotózás maga akkor a legjobb, amikor tehát, amikor neked a legjobb. Tőled függ minden, hogy te hogyan is érzed magadat. Számomra nagyon fontos, hogy a lehető legjobb időszakban örökítsünk meg.

A fő, hogy jól legyél! 🙂

Ahhoz, hogy ezt a „jól vagyok” érzést hozd magaddal a fotózásra nagyon fontos, hogy figyelj a testedben bekövetkezett változásokra. Biztos vagyok abban, hogy te is érezni fogod azt a szakaszát a terhességednek, amikor készen állsz majd a kamerám elé állni. Akár ez az első baba, akár a 10., minden terhesség más, ezt ne felejtsd el! Lehet, hogy 36 hetesen csodálatosan érzed/érezted magad az első babáddal, de másodjára teljesen más élményben lehet részed. Ezt senki sem tudja megmondani előre… 🙂 A legjobb, ha amikor azt érzed, hogy kész állsz, akkor vedd fel a kapcsolatot, és foglald le a fényképezést!

Egy kis kitekintő:
Mikor érdemes kismama fotókat foglalni, ha ikreket vagy hármas ikret vársz? Egy ugyan nem túl gyakori, de néha előforduló eset az, ha szíved alatt több picike éle növekszik. Ha ez a helyzet nálad, azt javaslom, hogy időzítsd még a fentebb említett 30-36. hétnél is korábbra a kismamafotózást. Ha azon töprengsz, hogy melyik héten készítsd el a szülés előtti fotóidat, a második trimeszter környékén vagy a terhességed 20-24. hetében javaslom. Ennek az az oka, hogy a hasad gömbölyűsége a második trimeszterre jól kialakul, jól látható lesz, amennyiben egynél több babát hordozol. Általában ekkor továbbra is jól és kényelmesen érezheted magadat. A tudomásom szerint túlnyomó többségben az ikerterhességek korábban megszületnek, ezért ha te is ilyen kismami lennél, akkor különösen ajánlom, hogy tervezz jó előre!

Összegzés, mikor érdemes kismama fotózásra menned?

A kismama fotózások arról szólnak, hogy megörökítsd ezt a bensőséges állapotot, az áldott várakozást, amely a testedről, a testedben fejlődő életről és ennek kapcsolatáról szól. Szóval, mi a legjobb idő a kismama fotóid elkészíttetéséhez? Amikor úgy érzed, hogy itt a megfelelő idő és amikor jól érzed magad a bőrödben, magabiztos vagy. Bár azt mondom, hogy a 30-36. hét a legideálisabb idő a kismama fotók készítésére, lehet, hogy számodra nem ez lesz a legtökéletesebb idősáv. Végső soron tehát minden rajtad múlik, de azt javaslom, hogy a fotózásból a legtöbbet hozhassuk ki, inkább időzítsd előbbre, mint későbbre.

http://www.dorafilm.hu/kismama-fotozas

Kismama fotózás galéria, avagy egy kis betekintő egy albumba…

Úgy gondolod, hogy készen áll a kismama fotózásra? Lesd meg egyszerű és átlátható csomagjaimat itt. Garantálom, hogy egy olyan élményben lesz részed, ahol elkészítjük azokat a lenyűgöző fotókat, amelyekre mindig is vágytál. Segítek kitalálni a tökéletes ruha szetteket, amikkel készülhetsz a fotózásra, segítek megtalálni a megfelelő helyet a fotózáshoz és ellátlak minden olyan tippel, amivel a maximumot hozhatod ki magadból. Azt is elmondom, hogy mit hozz magaddal mindenképpen a kismama fotózásodra és mit ne hagyj otthon semmiképpen se!
További információért lépj velem kapcsolatba!

Szeretnél pocak és kismama fotózást?

Tudj meg mindent a kismama fotózásról és vedd fel velem a kapcsolatot még ma, nehogy kifuss az időből!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents