fbpx

Elsőbbségi kidolgozás – Mit jelent?

Elsőbbségi kidolgozás DóraFilm

Igen, már a címből is adódóan, könnyen kitalálhattad, hogy miről is lesz szó a következőkben. Elsőbbségi kidolgozás. Mit is jelent ez pontosan és mire jó? Biztosan te is ismered az érzést, amikor valamire nagyon vágysz, nagyon kíváncsi vagy de nagyon sokat kell várnod rá. Na én erre az érzésre és élethelyzetre találtam ki egy szuper megoldást!

A folyamatos szerződéskötések miatt (Miért fontos a szerződés?) az év szinte minden hónapja nagyon forgalmas számomra. Nyáron, szinte kivétel nélkül az összes péntekem és szombatom (sőt esetenként a hét többi napján is) csodálatos párokkal töltöm, akik összekötik az életüket, ezzel megpecsételve szerelmüket. Ősszel és télen sok céges, karácsonyi és egyéb megkeresésnek teszek eleget. Plusz, mindezek mellé még kismama, baba és családi fotózásokkal is foglalkozom a naptári napok majdnem mindegyikében. Szóval kamerával a kezemben kelek és fekszek. 😀 Bár ezeket a kisebb fotózásokat (kismama, baba, családi) általában 1-2 hét kidolgozási határidővel szoktam vállalni, ám, bevallom még itt is szoktak lenni csúszások. Az esküvői, céges és egyéb megrendeléseimet sok esetben pedig, maximum 3 hónapos átadási/kidolgozási határidővel vállalom el. Ha az utóbb említett kategóriák egyikébe tartozol és esküvői vagy egyéb fotókra vársz tőlem, akkor ez a cikk neked szól!

Kinek mi a sok?

3 hónap? Mit csinálsz addig a képekkel? Nem sok ez? – Csak úgy záporoznak a kérdések sokszor.
Persze, ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie. Sokakkal találkozom, akik teljes mértékben elfogadják a helyzetet és azt, hogy nem tudok egyszerre 5 helyen ott lenni és már „másnapra” produktumot felmutatni. Ám szép számmal akadnak olyanok is, akik könyörögve kérnek, hogy mutassak, küldjek valamit, mert megeszi őket az a fránya kíváncsiság. Az elsőbbségi kidolgozás lehetősége, emiatt alakult ki. Sokszor gondolkoztam, hogy mi az, amivel valahogyan rendszert vihetek a rendszertelenségbe és mi az amivel gyakorlatilag egy fontossági sorrendet tudok kialakítani megbízás és megbízás között.

Elsőbbségi kidolgozás – Mi ez és mit jelent?

Nyugi! Nem kell valami észveszejtően nagy dologra gondolnod, nincs mögötte semmivel több, mint amit a neve elmond. Ez szimplán egy versenyelőnyt jelent. Hogy kikkel szemben? A többi, szolgáltatásaimat igénybe vevő emberrel szemben. Én úgy szoktam ezt egyszerűen megfogalmazni, hogy ez egy olyan lehetőség, amivel beelőzhetsz mindenkit! Ezt persze nem arra értem, hogy holnap reggel ott állok az ajtód előtt, mindent felrúgok és csak veled foglalkozom. Hanem arra értem, hogy az utómunka és az meglévő anyagok fel és kidolgozása alatti időben fogok tudni kedvezőbb számot mondani a időintervallumra. Az elsők közé fogom venni a Te anyagodat, még akkor is, hogyha közben több más projektem és munkám fut. Hogyan tehetem ezt meg? A munkámból adódóan, hogy egyéni vállalkozó vagyok, hogy én osztom be az időmet, én döntöm el, hogy mit, mikor és hogyan vállalok el. Egy szóban a munkámban S Z A B A D S Á G A miatt tudom ezt megtenni és felajánlani Számodra is!

Mikor kérheted?

Bármikor, bármelyik projekthez, megrendeléshez. Kérheted tehát, a szerződéskötéskor, a szolgáltatás teljesülése alatt és még utána is.

  • Ha már megesz a kíváncsiság
  • Ha nem tudsz várni
  • Ha türelmetlen vagy
  • Ha versenyzős típus vagy
  • Ha minél hamarabb megszeretnéd kapni azt ami a tied
  • Ha már unod a banánt 🙂

Akkor…

Kérd tőlem az elsőbbségi kidolgozást!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents