fbpx

Etyeki külön napi kreatív fotózás – Etyeki Kúria helyszínén – betekintő fotós szemmel

Etyek! Ha bárki meghallja ezt a szót, ezt az 5 betűs csodásan csengő helységnevet, akkor egyből valami isteni jut eszébe. Egy finom pohár bor, egy kellemes piknik, csodás terek, pazar éttermek, nyári zsongás, szép környezet és az a tipikus etyeki út, amely végigvezet az összes olyan pincészeten, amelyek a térképen nagy betűvel szerepelnek.

Külön napi kreatív esküvői fotózás Etyeken, az Etyeki Kúriában:

Nos, ide mentünk el Izával és Ábellel. Mesés időt fogtunk ki, Etyek egyik kiemelkedő helyszínén kaptunk lehetőséget arra, hogy fotózzunk. Hogy mi volt a fotózás apropója? Esküvői ruhában, egy külön napi kreatív fotózás. Ami még pikantériát adott a dolognak, hogy sosem találkoztunk még korábban, ugyanis a szerződéskötést online intéztünk. Valamint, még sosem fotóztunk együtt, mert jegyes fotózást nem szerettek volna, az esküvőjük pedig még nem került megrendezésre. A jegyes fotózás szokott az első olyan közös élmény lenni, ami még az esküvő előtt teret ad nekünk az mélyebb ismerkedésre, maga a jegyes fotózás pedig szuper lehetőség a gyakorlásra. A külön napi kreatív fotózást pedig rendszerint az esküvőt követő napok egyikén szoktuk elkészíteni.
Különlegesre sikeredett tehát Izáékkal a kapcsolatunk, ugyanis nem sokan mernek sokat változtatni a bevált sorrenden. De ők mertek! És milyen jól tették! 🙂

Tehát, még sosem voltak fotózáson, még sosem találkoztunk, nem jegyeseztünk, nem is buliztunk még együtt az esküvői bulijukon, mégis ott álltak a tökéletes környezetben előttem talpig díszben. Számomra is egy nagyon extra élmény volt ez, hiszen totálisan ismeretlenül, minden előzetes fázis nélkül találkozunk Etyeken.


Mi is az a külön napi kreatív esküvői fotózás és miért ajánlom?
A külön napi kreatív fotózás lehetőséget ad arra, hogy a fókusz csak rajtatok legyen. Részemről is és persze részetekről is. Időt, energiát nem spórolva elmegyünk egy választott helyszínre (ami természetesen lehet eltérő az eredeti esküvői helyszíntől) és csak rólatok készítünk impozáns fotókat. Fontos, hogy nyugodt környezetben, szép fényekben, kellemes helyszínen, mutatós milliúben tegyük mindezt, a totálisan őszinte pillanatokért.

Én alapvetően mindenkivel könnyedén megtalálom a közös hangot, mégis izgatott voltam, hogy miként és hogyan fogjak ennek a projektnek neki. Aggodalmam azonnal elszállt, mikor kiszállva autóinkból úgy köszöntöttük egymást, mint akik már vagy 10000 éve ismerik egymást. Kedves, barátságos szerelmespárhoz volt szerencsém Iza és Ábel személyében. Nagyon tetszett a szettjük, iszonyatosan jól illettek a helyszínhez, ami a Etyek ékköve, az Etyeki Kúria volt.

Ha ennyi minden csavarás a dolgokban még nem lett volna elég, akkor még annyit hozzátennék, hogy Ábel borász, így ezért is esett a helyszínválasztásnál erre a borászatra a döntés. Szerelmes vagyok a munkámba, de amikor ilyen lehetőségek jönnek az életembe és a munkámba, hogy egy mesés helyszínen, egy csodás párt fotózhatok… na akkor nagyon oda meg vissza vagyok!!! 🙂

Eszméletlenül tudom szeretni azokat a koncepciókat, aminek Ti is a részesei vagytok! Hogy mire gondolok itt? Arra, hogy a fotók nektek készülnek és akkor lesznek ezek a képkockák olyan igazán valódiak, hogyha önazönösak. Hogyan tudunk önazonos fotókat készíteni? A válasz egyszerű! Úgy, hogy belecsempészünk benneteket is. Mármint tényleg benneteket, ízig-vérig! Ábel például borász, amit Iza imád, így ezért teljesen testhez álló választás volt egy borászat környezetben fotózkodniuk. De légy pék, motorszerelő, designer, szeress kirándulni vagy kávézni a város egy eldugott kávézójában. Csinálj bármit, foglalkozz azzal, amit szeretsz és máris adott egy olyan egyedi koncepció, ami biztosan senki másnak nem lesz. Szereted az állatokat, kutyás, macskás vagy lovas vagy? Szuper, mondd el, ötletlejünk együtt és találjunk ki valami olyat, amivel úgy érzed majd, hogy az valóban Te vagy! Persze, az sem árt, ha a párod is szereti azt amit te! 😀
Remélem, érted mire gondolok! Imádom az egyedi fotózásokat, vigyünk az egészbe fantáziát!! Szerettek kirándulni, szuper! Piknikezzünk és fotózzunk egyet! 🙂

Fotózás helyszíne: Etyeki Kúria

Szóval… fotózás… elkezdtük! Bemelegítettünk, amibe az aranyló napsütés is kivette részét és egészen naplementéig fotóztunk egy szép nyári hétköznapon. Volt minden! Még borozós képek is készültek, pukkantottunk egy pezsgőt is, bebarangoltuk a híres neves főutcát is, mely Etyek szíve-lelke. Rengeteget fotóztunk, de nem csak a fotók lettek baromi jók! Az egész fotózás úgy eltelt, hogy szinte észre sem vettük, egy szempillantásnak tűnik az egész! Sokat beszélgettünk, nagyokat nevettünk, tanultunk egymástól, tanultunk egymás munkájáról és foglalkozásáról és mélyebben megismertük egymást. Ők új élményt szerették ketten a fotózás által, én pedig 2 kedves ismerőssel lettem gazdagabb. Tudjátok ezért is szeretem a munkám! Szeretem az embereket! Ennyi!

Etyeken egyébként már ismerős vagyok, többször jártam már itt fotózni, esküvőt és egyéb rendezvényt is. Etyek mindig jó választás, legyen szó fotózásról vagy akár valami egészen másról, ami akár lehet folyékony szőlő és isteni nedü is.

Tudtad, hogy nem csak Budapesten van lehetőség jegyes vagy külön napi kreatív fotózást kérni tőlem? Az ország egész terültén, sőt, még azon is túl dolgozom! Rengeteg szuper helyszínötleteket találhatsz oldalamon, ha kültéri fotózást szeretnél, de ha beltér szimpatikusabb, akkor TOP 6 beltéri fotóstúdió ötlettel tudok segíteni a fotózás megtervezésében! 

Végül, de nem utolsó sorban engedd meg, hogy megköszönjem, hogy elolvastad a blogomat!


Amennyiben tetszettek az ajánlásaim kérlek, oszd meg másokkal is!

Hogyha fotózást szeretnél, de még nem találtad meg a tökéletes esküvő fotóst, úgy keress bizalommal!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents