fbpx

Legjobb fotóstúdiók Budapesten – Íme a TOP6!

budapesti fotozas

Budapesten már több tucat remek fotóstúdió közül válogathatunk, ám a rengeteg lehetőség között könnyen elveszhetünk. Fontos tehát, hogy alaposan utána járjunk a dolognak, ugyanis nem mindegy, hogy végül melyik lesz a befutó fotóstúdió.
Fotósként számos helyen megfordultam már, rengeteg tapasztalattal rendelkezem a különböző stílusban berendezett enteriőrök kapcsán. Ebből kifolyólag a sokszor érkezik hozzám a kérdés, hogy melyik fotóstúdiót ajánlom? Hova menjünk akkor, hogyha kismama, családi fotózást szeretnénk, de kint hideg van? A következő sorokban az általam legjobban kedvelt beltéri tereket fogom megmutatni, ahol szívesen fotózom mindig, hiszen stílusukban nagyon passzolnak ahhoz, amit én igyekszem képviselni.
A megfelelő fotóstúdió lefoglalása komoly kihívást jelenthet, hiszen oly sok a választási lehetőség. Ha Budapest legjobb fotóstúdióját keresed, akkor jó helyen jársz, összegyűjtöttem a legjobb helyeket!

Neked már csak választanod kell és indulhatunk is! 🙂

Mikor menjünk fotóstúdióba?

A ma fellelhető fotóstúdiók már igazán otthonosak, modernek és szépek, így talán a legjobb válasz erre az lenne, hogy bármikor! Én mégis inkább azt javaslom, hogy az őszi/téli/tavaszi időszakban látogassunk el ilyen helyre fotózás céljából, ugyanis ilyenkor kültéren szinte esélytelen a fotózás kivitelezése. Persze, az esélyek nagyban függnek az időjárástól és az adott koncepciótól, ám a zord hideg és a viszontagságos idő például egy kismama vagy családi fotózás esetén kifejezetten kellemetlen tud lenni. Míg egy szerelmespárral gond nélkül a nyakunkba vesszük a téli, havas tájakat, úgy egy várandós kismamival vagy akár egy újszülöttel ezt nem tudjuk megtenni. Én imádom a természet adta fényeket, és mint fotós, nekem ezt kell a legjobban figyelnem. Hol vannak ideális fények a fotózás megvalósításhoz? Amikor csak tehetem, én a kültéri fotózást részesítem előnyben, ám vannak helyzetek, amikor nem marad más, csak a beltér!

Ne csüggedj, ez nem gond, hiszen ma már megannyi mesés fotóstúdió közül lehet választani! Mutatom is a szerintem legjobb 6 budapesti helyet! Kültéri fotózáshoz is ajánlottam már sok-sok csodás helyszínt egy korábbi cikkemben, csekkold azt is!


Amennyiben, olyan tekintetben tesszük fel a kérdést, hogy mikor, tehát melyik napszakban menjünk fotóstúdióba, úgy a válaszom az, hogy napközben. Akkor, amikor ugyan beltéren, de kültéri, azaz természetes fényekkel tudunk dolgozni és alkotni. Nekem ez vált be a leginkább, én ekkor szeretek a legjobban fotózni stúdiókban. Ez az őszi/téli/tavaszi időszakban a délelőtti órákat jelenti, nagyjából 10 és 12 óra között. Nyáron más a helyzet, ott inkább a kora esti időpontokat részesítem előnyben, kb. 18 és 21 óra között. Bár, ugye nyáron inkább ebben az idősávban inkább a kültéri fotózások szerelmese vagyok, de nem térek el a tárgytól!

Mikor válaszd tehát a fotóstúdiós fotózást kültéri fotózás helyett?
Hoztam néhány példát:
 • ha várandósságod azon szakaszában jársz, amikor ideális lenne a fotózás, de kint hideg van
 • ha családoddal, gyermekeddel vagy gyermekeiddel szeretnél fotózást, de kint hideg van
 • ha babád első születésnapját szeretnéd képek formájában megörökíttetni, de kint hideg van
 • ha egyéni, portré vagy üzleti portré sorozatot készítettnél és szükséged van egy jó helyszínre
 • ha eljegyeztek és jegyes fotózást szeretnél, de nincs kedved kültérhez, mert kint hideg van
 • ha az eltervezett fotózás időpontjában (pl. esküvődön) rossz idő lett és kellene egy B terv
 • ha téli esküvőt szervezel, és nem tudod, hol lehetne jó fotókat készíttetni
 • ha karácsonyi fotózást szeretnél kellemes melegben
 • ha neked tetszenek a beltéri, berendezett terek és mindenképpen ott szeretnél fotózást
 • ha boudoir fotósorozatot készítettnél és szeretnéd, ha zárt ajtók mögött történne

Miért menjünk fotóstúdióba?

Fotóstúdióba azért megyünk, hogy olyan nem mindennapi történéseket/történeteket zárjunk örök képkockákba, amik életünk egy-egy kiemelkedő fejezetéhez tartoznak. Ilyenek például a fentebb felsorolt indokok, vagy az is, hogy lehet, hogy minden indok nélkül, csak a falatokra szeretnétek néhány igazán jól sikerült fotót magatokról a pároddal. Legyen az ok a fentebb felsoroltak közül bármelyik vagy legyen egy saját okod is a fotózásra, a legjobb beltereket most csokorba szedtem, íme, a felsorolás.

NA JÓ! Nem húzom tovább!
Íme, a legjobb fotóstúdiók Budapesten

(Fontos megjegyeznem, hogy én ezért az ajánlásért cserébe semmilyen juttatást, sem szponzorációt nem kapok a felsorolásban részvevő stúdióktól. Csupán a saját tapasztalatimra hagyatkoztam és olyan sorrendben írtam őket össze, amilyen sorrendben ajánlani szoktam őket az engem felkeresőknek.)

Nordix fotóstúdió

https://nordix-rooms.hu/

A Nordix fotóstúdió hamar belopta magát szívembe! 3 letisztult terem közül lehet választani, a IV. kerültben, 13 és 15.000 Ft / óra közötti áron. 3 olyan berendezett, évszakhoz és ünnepekhez igazított teret lehet bérelni náluk, amelyek közül biztosan megtalálod a neked tetszőt, amennyiben szereted a letisztult stílust! Mind a 3 stúdió nagy beltérrel rendelkezik, így ideális családi fotózásokhoz is, a gyerkőcök tuti imádni fogják! Persze, akár kismama, egyéni, portré, üzleti, páros, jegyes fotózásokhoz is nagyszerű teret biztosítanak a náluk található termek mindegyike. Válassz gyorsan, mert a helyek szaporán fogynak!

Ajánlott termek: RUSTIC, CLAY, LOST

Installáció fotóstúdió

https://installacio.com/

Nemrégiben fedeztem fel ezt a csodás helyet, amely a X. kerültben található. Egységesen minden náluk található terem 11.000 Ft / óra díjért bérelhető ki. Kellemes környezetben találhatod magad, ahol biztosan könnyen feltudsz majd oldódni. Van olyan termük is, ahol konyhai berendezés is található, így tényleg minden megtalálható a termeikben, ami ahhoz szükséges, hogy otthoni hangulatot adjon a készülő fotóknak. 3 fő stúdiójuk van, amik teljesek berendezettek, csodás enteriőrök, így bármelyiket is választod, biztos, hogy szuper fotók készülnek majd.

Ajánlott termek: COTTAGE COFFE, MONOCHROME, SILK BATH

Frame4studio

https://frame4studio.hu/studioberles/

A VIII. kerület egy feltörekvő stúdiója, kifejezetten lifestyle és családi fotózások otthonának tervezték. 12.500 Ft / óra összegért cserébe egy komplett otthonunk kaphatunk náluk, hatalmas belmagassággal és térrel. Van itt minden, totálisan berendezve a kedvenc stílusomban. Totálisan felszerelt konyha, kellemes nappali és mindezek egy nagy egy légtérben, amerikai stílusban. Ugyan még frissek a stúdiók térképén, mégis nagy népszerűségnek örvend ez a csodás hely, amit én is szeretettel ajánlok, hiszen önmagáért beszél az a bensőséges hangulat, ami a belépéskor fogad.

Ajánlott terem: STUDIO

The Frame fotóstúdió

https://theframe.hu/the-sun-terem/

70 négyzetméternyi tömör gyönyör a pasztellszínek jegyében. 9.000 Ft / óra áron lehet itt fotózni, bármilyen témáról is legyen szó, itt tutira elfér minden és mindenki! A XX. kerültet ékköve! Kifejezetten ajánlom újszülött/kisbabás/első szülinapos fotózásokhoz, legyen szó akár karon ülő babáról vagy akár már egy picit nagyobbról. Kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat! Mini kis játszósarok is helyet kapott itt, a kényelmes kanapé, a térben elhelyezett függő félgömb hinta mellett. Sokszor cserélődik az aktuális dekoráció, én imádom!

Ajánlott terem: SUN

Studio S-LUX fotóstúdió

https://www.studio-slux.hu/

Szerintem, az a stúdió nem kap elég figyelmet, pedig igazán impozáns beltéri hangulatok közül választhatsz, ha itt nézelődsz. Budapesten belül, a IV. kerületbe kell utazni és mindössze 10.000 Ft / óra áron lehet náluk fényképeket készíteni. 3 beltéri és 2 kültéri helyszínnel várnak, amiből most a 3 enteriőrt fogom ajánlani. Kb. 40 négyzetméteres letisztult mégis elegáns helyszínek elérhetőek. Mind nagyon szép világos, tágas és rendkívül jól fotózható. Főként kismama, egyéni, portré, üzleti, páros, jegyes fotózáshoz alkalmasak a terek, de családi képekhez is abszolút tökéletes választás!

Ajánlott termek: LEONE, MIMOSA, PERLA

Olea – Napölelte fotóstúdió – Érd

https://www.olea.hu/

Egy rejtett kis ékszerdoboz a Érden. Új és nagyon mai, Toszkán ihletésű berendezésében szerintem mindenki könnyedén ellazulhat! 🙂 13.000 Ft / óra foglalható a teljes stúdió amely 80 nm, ami véleményem szerintem igazán kecsegtető. Hogy mit kapsz ezért cserébe? Évszakhoz, ünnephez igazított mai, modern korhoz passzoló belteret, ami arra csalogat, hogy te is birtokba vedd! Kedves kis stúdió, ami neked is tetszhet, ha nem a mindenki által ismert stúdiókra vágysz! Nagy tér áll rendelkezésre, így mindenféle fotózásnak tökéletes otthont tud adni, legyen szó családi, kismama, egyéni, portré, üzleti, páros, jegyes fotózásról!

Ajánlott terem: TOSZKÁNA, MINIMÁL RUSZTIKUS

Végül, de nem utolsó sorban engedd meg, hogy megköszönjem, hogy elolvastad az általam legjobban kedvelt és ajánlott termek listáját! Remélem, hogy tudtam segíteni a döntéshozatalban, bízom benne, hogy az ajánlott budapesti fotóstúdiók közül te is megtaláltad a kedvencedet!


Amennyiben tetszettek az ajánlásaim kérlek, oszd meg másokkal is!


Hogyha fotózást szeretnél, de még nem találtad meg a tökéletes fotóst, úgy keress bizalommal! Kíváncsian várom, hogy melyik stúdióban találkozhatunk!
Vedd fel velem a kapcsolatot és már egyeztethetünk is időpontot!


(a cikkben felhasznált fotókat az adott fotóstúdió weboldaláról töltöttem le, így a képek forrása mindig a szóbanforgó fotóstúdió webes felülete)

Fotózást szeretnél?

Vedd fel velem a kapcsolatot még ma, nehogy kifuss az időből!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Esküvői fotózás árak
Esküvői Fotózás
Szénás Dóri

Esküvői fotózás árak

Az esküvői fotósok többsége az esküvőn töltött órák és az utófeldolgozásra fordított idő alapján számolja ki az árakat. Sokan vannak, akik csomagjaikat is eszerint határozzák

Tovább olvasom »

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
  Add a header to begin generating the table of contents