fbpx

Várandós vagy? 5 ok a kismama fotózásra!

Néha csodálkozva nézel a tükörbe és meglepődsz a gyönyörű, gömbölyödő pocakodon? Érdekes, hogy egyik pillanatról a másikra kismama lettél? Elképesztő, hogy mennyit változik a tested a terhesség alatt, nem? Hónapról hónapra növekszik benned egy apró élet, ami a testedben fejlődik 9 hónapig. A várandósságod időszaka gyorsabban telik el, mint gondolnád és pillanatok alatt a várva várt babád már a kezedben tartod majd. Összegyűjtöttem 5 jó okot, hogy meggyőzzelek arról, hogy miért készítsünk profi fotókat erről az áldott időszakodról, amikor kismama vagy. Minden amit a kismama fotózásról tudni kell, IDE KATTINTVA látható! Kismama fotózásra fel!

Vége a hezitálásnak! Olyan 5 tuti okot hoztam el neked, aminek elolvasása után minden kétséged elszáll majd azt illetően, hogy kell-e kismama fotózásra menned a várandóságod időszaka alatt!

5 ok a kismama fotózásra: 1. Terhességed időszaka gyorsabban telik el, mint gondolnád

Kismamaként, most úgy tűnik számodra, hogy soha nem fogod elfelejteni ezt az izgalmas várakozási időt, de hidd el, ha a babád itt van, gyorsabban fog felnőni, mint szeretnéd ?
Ha úgy döntenél később, hogy az első évben mindent összegyűjtesz a babáddal kapcsolatosan, és talán még albumot is készítenél? Jó ötlet! Annál jobb, minél korábban kezded a dokumentálást! A terhesség és gömbölyödő pocak az első és legfontosabb emlék lesz, a könyv vagy album kezdő oldalain szereplő képek lesznek ezek, így a kismama fotózás mindenképpen része lesz majd!

5 ok a kismama fotózásra: 2. Az érzelmek örökre veled maradnak

Természetesen, amikor a csöppség megszületik, a gyönyörű, kerek pocakod, kismama léted hamar feledésbe merül majd és néhány hónappal később már alig emlékszel arra az érzésre, amikor egy élet növekedett a szíved alatt.
A professzionális kismama fotózás során nemcsak szép emlékeket, de az akkor érzett érzékeseket is felelevenítheted. Boldogság, várakozás, kíváncsiság: ha megnézed a képeket, minden visszatérsz abba az időszakba. Úgymond, egy mini időgépet hozunk így létre.

5 ok a kismama fotózásra: 3. A pocakod egyedülálló

Becsüld és örökítsd meg! Tudom, fáj a hátad és este nem is érzed a lábad? Ok, természetesen a terhességnek apró „mellékhatásai” is vannak, amikről általában nem beszélünk. De a tested hihetetlen dolgokra képes ez idő alatt. Fizikailag és szellemileg is alkalmazkodsz a babához, azért, hogy neki a legjobb legyen odabent. Nézegesd meg magadat a tükörben: Egyedülálló!
Egyedülálló az, ahogyan most a tested átalakul. Tartozol annyival a testednek, hogy ezt a nem mindennapi csodát megörökítetted egy profi fotós segítségével és ellátogatsz egy kismama fotózásra. Hátfájás ide, vagy oda! 🙂

5 ok a kismama fotózásra: 4. Nagyszerű emlék lesz nem csak neked, de gyermekednek is!

Mi volt akkor, amikor én a hasadban voltam? Milyen voltál akkor? Hogyan néztél ki? Tényleg akkora volt a pocakod, mint egy görögdinnye?
Jelenleg lehet, hogy nem igazán tudod elképzelni, de egy bizonyos ponton gyermekedet nagyon érdekli majd, hogy mi és hogyan volt, akkor, amikor ő még elfért benned és te kismamaként élted a mindennapjaid. Ekkor is igazán nagy érték lesz majd ez a kismama fotósorozat, hiszen egy pillanat alatt elmesél mindent. Szokták is mondani: Egy kép többet mondd 1000 szónál is!

5 ok a kismama fotózásra: 5. Te állsz a középpontban

Már vásároltál babakocsit? Pelenkázó felújítva és festve? Kórházi táska csomagolva? A szülés előtti teendők listája végtelen, tudom! De írd fel a kismama fotózást is erre a listára!
És persze igazad van abban, hogy nagyon sok kiadás, belefektetett energia és még több álmatlan éjszaka az ára annak, hogy megpróbálj felkészülni a babád érkezésre. Milliónyi teendő, beszerezendő árucikk és cikázó gondolatok… De van egy jó hírem! A kismama fotózás csak rólad szól egy napra (vagy legalább néhány órára ?). Ünnepeld ezt a napot! Vedd elő kedvenc ruháidat a szekrényből vagy ajándékozd meg magad újakkal, amik már a nagy pocakodra is jók! Találj időt egy kis relaxációra is! Egy illatos fürdőzés vagy esetleg egy kellemes masszázs! A kikapcsolódás jól áll neked és hidd el, ez meglátszódik majd a kismama fotózás elkészült képein is!


A kismama fotózás napján minden csak rólad fog szólni (vagy legalábbis pár órán keresztül biztosan?). Remélem, hogy sikerült ezzel az 5 érvvel is meggyőzni arról, hogy ne hagyd ki ezt a fotózást az életedből! Biztos vagyok abban, hogy nem fogod megbánni!

Ha esetleg arra lennél kíváncsi, hogy mikor van a legalkalmasabb időszak a kismama fotózásra és inspirációt keresel a nagyszerű kismama fotókhoz, akkor nézz körbe IDE KATTINTVA!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents