fbpx

Várandós vagy? 5 ok a kismama fotózásra!

Néha csodálkozva nézel a tükörbe és meglepődsz a gyönyörű, gömbölyödő pocakodon? Érdekes, hogy egyik pillanatról a másikra kismama lettél? Elképesztő, hogy mennyit változik a tested a terhesség alatt, nem? Hónapról hónapra növekszik benned egy apró élet, ami a testedben fejlődik 9 hónapig. A várandósságod időszaka gyorsabban telik el, mint gondolnád és pillanatok alatt a várva várt babád már a kezedben tartod majd. Összegyűjtöttem 5 jó okot, hogy meggyőzzelek arról, hogy miért készítsünk profi fotókat erről az áldott időszakodról, amikor kismama vagy. Minden amit a kismama fotózásról tudni kell, IDE KATTINTVA látható! Kismama fotózásra fel!

Vége a hezitálásnak! Olyan 5 tuti okot hoztam el neked, aminek elolvasása után minden kétséged elszáll majd azt illetően, hogy kell-e kismama fotózásra menned a várandóságod időszaka alatt!

5 ok a kismama fotózásra: 1. Terhességed időszaka gyorsabban telik el, mint gondolnád

Kismamaként, most úgy tűnik számodra, hogy soha nem fogod elfelejteni ezt az izgalmas várakozási időt, de hidd el, ha a babád itt van, gyorsabban fog felnőni, mint szeretnéd ?
Ha úgy döntenél később, hogy az első évben mindent összegyűjtesz a babáddal kapcsolatosan, és talán még albumot is készítenél? Jó ötlet! Annál jobb, minél korábban kezded a dokumentálást! A terhesség és gömbölyödő pocak az első és legfontosabb emlék lesz, a könyv vagy album kezdő oldalain szereplő képek lesznek ezek, így a kismama fotózás mindenképpen része lesz majd!

5 ok a kismama fotózásra: 2. Az érzelmek örökre veled maradnak

Természetesen, amikor a csöppség megszületik, a gyönyörű, kerek pocakod, kismama léted hamar feledésbe merül majd és néhány hónappal később már alig emlékszel arra az érzésre, amikor egy élet növekedett a szíved alatt.
A professzionális kismama fotózás során nemcsak szép emlékeket, de az akkor érzett érzékeseket is felelevenítheted. Boldogság, várakozás, kíváncsiság: ha megnézed a képeket, minden visszatérsz abba az időszakba. Úgymond, egy mini időgépet hozunk így létre.

5 ok a kismama fotózásra: 3. A pocakod egyedülálló

Becsüld és örökítsd meg! Tudom, fáj a hátad és este nem is érzed a lábad? Ok, természetesen a terhességnek apró “mellékhatásai” is vannak, amikről általában nem beszélünk. De a tested hihetetlen dolgokra képes ez idő alatt. Fizikailag és szellemileg is alkalmazkodsz a babához, azért, hogy neki a legjobb legyen odabent. Nézegesd meg magadat a tükörben: Egyedülálló!
Egyedülálló az, ahogyan most a tested átalakul. Tartozol annyival a testednek, hogy ezt a nem mindennapi csodát megörökítetted egy profi fotós segítségével és ellátogatsz egy kismama fotózásra. Hátfájás ide, vagy oda! 🙂

5 ok a kismama fotózásra: 4. Nagyszerű emlék lesz nem csak neked, de gyermekednek is!

Mi volt akkor, amikor én a hasadban voltam? Milyen voltál akkor? Hogyan néztél ki? Tényleg akkora volt a pocakod, mint egy görögdinnye?
Jelenleg lehet, hogy nem igazán tudod elképzelni, de egy bizonyos ponton gyermekedet nagyon érdekli majd, hogy mi és hogyan volt, akkor, amikor ő még elfért benned és te kismamaként élted a mindennapjaid. Ekkor is igazán nagy érték lesz majd ez a kismama fotósorozat, hiszen egy pillanat alatt elmesél mindent. Szokták is mondani: Egy kép többet mondd 1000 szónál is!

5 ok a kismama fotózásra: 5. Te állsz a középpontban

Már vásároltál babakocsit? Pelenkázó felújítva és festve? Kórházi táska csomagolva? A szülés előtti teendők listája végtelen, tudom! De írd fel a kismama fotózást is erre a listára!
És persze igazad van abban, hogy nagyon sok kiadás, belefektetett energia és még több álmatlan éjszaka az ára annak, hogy megpróbálj felkészülni a babád érkezésre. Milliónyi teendő, beszerezendő árucikk és cikázó gondolatok… De van egy jó hírem! A kismama fotózás csak rólad szól egy napra (vagy legalább néhány órára ?). Ünnepeld ezt a napot! Vedd elő kedvenc ruháidat a szekrényből vagy ajándékozd meg magad újakkal, amik már a nagy pocakodra is jók! Találj időt egy kis relaxációra is! Egy illatos fürdőzés vagy esetleg egy kellemes masszázs! A kikapcsolódás jól áll neked és hidd el, ez meglátszódik majd a kismama fotózás elkészült képein is!


A kismama fotózás napján minden csak rólad fog szólni (vagy legalábbis pár órán keresztül biztosan?). Remélem, hogy sikerült ezzel az 5 érvvel is meggyőzni arról, hogy ne hagyd ki ezt a fotózást az életedből! Biztos vagyok abban, hogy nem fogod megbánni!

Ha esetleg arra lennél kíváncsi, hogy mikor van a legalkalmasabb időszak a kismama fotózásra és inspirációt keresel a nagyszerű kismama fotókhoz, akkor nézz körbe IDE KATTINTVA!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.