fbpx

Folly Arborétumban jártunk Szilvivel és Gáborral – jegyes fotózás Balatonon – betekintő fotós szemmel

Jegyes fotózás a Balatonnál? Naná! Azt veszem észre évről-évre, hogy sokan nem tudjátok, hogy jegyes fotózást nem csak Budapestre vagy környékére szervezhetünk, hanem akár vidékre, pl. a Balatonhoz is. Így, ezért mindenképpen szerettem volna erről néhány gondolatot írni. Hiszen, a változatos helyszínek nem csak engem inspirálnak még jobban, de bennetek is olyan kellemes érzéseket generálhat, amitől még közelebb érzitek magatokhoz a jegyes fotókat. Mindig mondom: a jegyes és páros fotókat nem magamnak készítem, hanem nektek! Ti lesztek azok, akik nézegetni fogjátok ezeket a momentumokat sok-sok év múltán is az esküvői fotóitokkal együtt. Így, kiemelten fontos a helyszínválasztás. Már egy korábbi blogomban összeszedtem az általam javasolt top helyszíneket kültéri és beltéri fotózás esetén is. Ezeket könnyedén megtaláljátok a BLOG szekcióban a weboldalamon, de minden esetben én is elküldöm az egyeztetések folyamatában.

Jegyes, páros fotózás a Folly Arborétumban, Balatonon:

Szilvi & Gábor nem voltak restek és egy számukra nagyon kedves helyre, a Balatonra szerették volna megvalósítani a jegyes fotózást. Ennek adott otthont néhány órácska erejéig a Folly Arborétum, ami Badacsonytomajon található. Én a legnagyobb örömmel mondta a dologra igent, hiszen tudtam, hogy valami különlegeset tudunk majd alkotni. Ők ketten kifejezetten kötődnek a Balatonhoz, a borászathoz, a saját kis balatoni nyaralójukhoz, amit ketten építgetnek-szépítgetnek. Nekik ez a tematika passzolt, hisz ez jellemzi őket. De lehet ez egy városi tematika is akár, vagy egy kirándulós, esetleg egy fagyizós, piknikezős is. Tényleg bármi szóba jöhet! Motoroztok? OK! Akkor motorjaitokkal együtt készítünk képeket. Szerettek kávézni és minden rejtett kis csoda helyet ismertek? Menjünk, fedezzük fel együtt a különleges helyeket! Minden csak rajtatok múlik. Merjetek nagyot álmodni a jegyes fotózással kapcsolatosan, én pedig valósággá varázsolom a képeim által.

Fontosnak tartom kiemelni azt is, hogy egy jegyes fotózás keretein belül én nem csak páros képeket készítek, hanem egyéni fotókat is kattintok. Miért teszem ezt? Mert fontosnak tartom egy párkapcsolat bemutatása során az egyéneket is kiemelni. Minden együttlét két emberen múlik, két fél alkot egy egészet. 🙂


Tehát, Szilviékhez visszatérve… Egy kocsiba pattantunk, azaz egészen pontosan én az övékbe és meg sem álltunk a Folly Arborétumig. Ez a helyzet azért volt praktikus, mert így nem kellett 2 külön autóval lemennünk, így védtük a környezetet és egy jókora összeg is Szilviék zsebében maradhatott, ugyanis így nekem nem kellett külön kiszállási díjat fizetniük. Ráadásul így volt durván plusz egy óránk beszélgetni, ismerkedni és egymásra hangolódni. Szerintem szuper volt, ha tehetném minden párommal így járnék fotózni! J Szóval megérkeztünk hamar a választott helyszínre. Ma a hely egy csodálatos tér, hatalmas területtel, még hatalmasabb fákkal, erdős résszel, dimbes-dombos kis utakkal. Mondanom sem kell, hogy nem tudtuk körbejárni az egészet… 😀

Nem csak a helyszín, de az időjárás is rabul ejtett minket. Mesés fényeket, gyönyörű naplementét sikerült kifognunk az őszben és még a hőmérséklet is nagyon kellemes volt. Igazán szerencsésnek éreztem magamat, hogy egy szuper jó fej párossal, pazar környezetben alkothattam. Mindenkinek bátran ajánlom ezt a helyet, nagyon kedvesek voltak az ott dolgozók és valóban nagyon szép és rendezett volt az egész terület. Természetesen, hoztam is jó pár fotót, hogy betekintést nyerhessetek abba a finom szeretetbe, ami Szilvi és Gábor között van. Apropó! Még a szettjüket is kiemelném… TÖKÉLETESEN passzolt ehhez az erdei, természet közeli stílushoz az öltözékük, teljes mértékben ideális volt a jegyes fotózáshoz. Nem túl sok, nem túl kevés, egyszerű, de mégis nagyszerű. Föld színek, meleg árnyalatok és még egy vagány vadászkalap is helyet kapott a megjelenésükben.

Ha Ti is szeretnétek ilyen vagy ehhez hasonló fotókat, akkor ne habozzatok, keressetek bizalommal elérhetőségeim egyikén! Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél, minden évszakra vannak tuti tippjeim, a tökéletes jegyes fotózás otthonául szolgáló helyszínekre.

Fotózás helyszíne: Folly Arborétum

Végül, de nem utolsó sorban engedd meg, hogy megköszönjem, hogy elolvastad a blogomat!


Amennyiben tetszettek az ajánlásaim kérlek, oszd meg másokkal is!

Hogyha fotózást szeretnél, de még nem találtad meg a tökéletes esküvő fotóst, úgy keress bizalommal!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents