fbpx

Haraszthy Pincészet esküvői betekintő – Adri & Viktor nagy napja esküvői fotós szemmel

Haraszthy Pincészet esküvői beszámolója érkezik a következő sorokban. Adri & Viktor itt mondták ki egymásnak azt az örök hűséget igazoló rövid 4 betűs szócskát, ami meghatározza további életüket. Örömmel tölt el, hogy részese lehettem a napjuknak. Félig, mint barát, félig, mint fotós. Tudtam, hogy minden csodás lesz, hisz Adriék igazán kifinomult ízléssel rendelkeznek. Nem kellett csalódjak, ugyanis a finom dekortól kezdve (ami egyébként egy nagyon kis minimális virág díszítést jelentett), Adri ruháin át tényleg minden pompásan festett aznap. Szeptember elején kötötték össze életüket a Haraszthy Pincészetben, ahova még a legjobb időt is sikerült elintézniük, hisz kellemes nyári meleg kísérte az egész napot. A napot egy közeli hotelben kezdtük, itt készülődtek a házasulni vágyók. Szeretek már a készülődés első perceitől jelen lenni, így én is az elejétől kezdve részese lehetek a folyamatoknak és számomra is könnyebb a munkafolyamatokat menedzselni. Mert bizony, sok mindenre kell figyelni már a készülődés első felétől kezdve. Igyekszem mindenre nagy hangsúlyt fektetni, menyasszonyra és vőlegényre egyaránt, valamint a számos kiegészítőre, ruhára, apróságra is. Ebből is hoztam most néhány képet mutatóba.

Készülődés & dekoráció:

Az esküvő napjának sorrendjében egy nagyon megható szertartás következett a Haraszthy Pincészet ikonikus medencéje mellett, ahol is szem nem maradt szárazon! Ritkán, de van, hogy én sem tudom tartani a könnyeim, annyira megindító egy – egy szertartás. Hogyan is tudnám visszatartani? Testközelből tapinthatom és örökíthetem meg az örökké valóságnak a szerelem esszenciáját. Tudjátok ezért is imádom a munkám. Sőt, gyakorlatilag ezért lettem szerelmes ebbe a szakmába. Annyira beszippantott ez az esküvői forgatag és ez a mély érzelemfröccs, amit minden egyes esküvőn megtapasztalhatok, hogy tudtam, hogy esküvői fotós szeretnék lenni, míg világ a világ. Az, hogy egy család, egy pár a legbensőbb, legintimebb körébe fogad… még ha csak egy napra is… ahhh… számomra rettenetes megtisztelő! Hálás vagyok, hogy ezzel foglalkozhatok!

Esküvői szertartásos pillanatok:

Na de kanyarodjunk vissza Adriékhoz… a hideg kirázós szertartásuk után elkészítettük a gratulációs, pezsgőzős és csoportos képeket is. Ezt követően pedig egy másik nagy kedvencem következett, az aznapi kreatív fotózás. Ezt kb. mindig a vacsora előtt szeretem elkészíteni, hiszen nyáron a naplementét megelőző 2 órában már csodás fényekben alkothatunk, ami éppen a vacsi idősávja. Tehát elindultunk és kreatívkodtunk jóóóó sokat. Nagyjából 40 percünk lehetett és szerintem a maxot kihoztuk a rendelkezésünkre álló időből. A Haraszthy Pincészet tökéletesen összeszedett, szép és modern környezetet biztosított számunkra a kreatív páros fotók elkészítéséhez. Gyakorlatilag helyben minden elképezést megtudtunk valósítani. Szőlősben is sétáltunk, készítettünk egyéni és megannyi páros fotót is, valamint még egy átöltözésre is volt idő. Igen, Adri átöltözött egy dögös rövid fehér menyasszonyi ruhába, mert az volt a vágya, hogy a vacsorát és a bulit már egy másik szettben élvezhesse. Ti gondolnátok, hogy egy menyasszonynak az esküvője napján akár több ruhája is lehet? Bizony lehet, hiszen csak egyszer van egy ilyen nap az ember életében! 🙂

Aznapi kreatív fotózás a Haraszthy Pincészetben és környékén:

A vacsorát követően egy profin kivitelezett nyitótánc következett, amit szárazjég effekt és hideg szikragépek emeltek a magasba. Ezután nem maradt más hátra, mint az önfeledt ünneplés és bulizás a barátaikkal és családtagjaikkal. No meg persze az esküvői torta és a menyecsketánc is helyet kapott az est további részében. Összeszedett, feszültségmentes, kellemes napot zártunk hajnalban. Mindenki elégedetten tért nyugovóra aznap, amiért nagyon hálás vagyok! Szeretem, amikor minden flottul megy az esküvői napon! Ehhez persze kellett egy klassz staff is:

Helyszín: Haraszthy Pincészet
DJ: Rendezvény DJ
Videós csapat: White fox films
CM: Kondor József

Bulis fotók:

Végül, de nem utolsó sorban engedd meg, hogy megköszönjem, hogy elolvastad a blogomat!


Amennyiben tetszettek az ajánlásaim kérlek, oszd meg másokkal is!

Hogyha fotózást szeretnél, de még nem találtad meg a tökéletes esküvő fotóst, úgy keress bizalommal!

Tetszett a bejegyzésem? Érdekesnek találtad? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Népszerű cikkek

Dóra Film Szénás Dóri vagyok
Fotózás
Szénás Dóri

Új weboldal! Indulás!

Sokat gondolkoztam, hogy belevágjak-e. Elindítsak-e valami újat, valami olyat, ami 100%-ban az enyém. Egy új weboldal, mindig ott motoszkált a fejemben, mindig álmodoztam róla… Aztán

Tovább olvasom »

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!
Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Munkáim során sokszor kiváló DJ-vel dolgozom. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések

Filozófiám

Professzionális fotósnak lenni nagyon különleges. Az, hogy életed egy-egy fontosabb eseményének a részévé válhatok számomra kiváltság. Legyen szó akár esküvői,
kismamababa, családi vagy páros képek készítéséről…

SZERETEK minden részletet megörökíteni, mindezt azért, hogy egy életre szóló kincset adhassak a kezedbe!
A napok, hetek hónapok és évek rohamtempóval telnek el, a fejünk felett vesznek a végtelenbe… Már-már igazságtalanul gyorsan.
A képek segítenek emlékezni minden olyan különleges pillanatra, amik már ebben az életben megismételetlenek.

20% kedvezmény

Selfie Tükörre a LR28X kuponkóddal!
Részletek & Beváltás

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Cover for DF Production
1,979
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents